Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το αήττητο εκκρεμεί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το αήττητο εκκρεμεί

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μετά τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι εκκρεμεί η υπόθεση τίτλος, λόγω έλλειψης αποφάσεων.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μετά τη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι εκκρεμεί η υπόθεση τίτλος, λόγω έλλειψης αποφάσεων. Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε ότι στόχος είναι το αήττητο, ενώ μίλησε για συλλογική δουλειά. «Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές οι αποφάσεις δεν είναι οριστικές, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε όλους τους αγώνες και να είμαστε αήττητοι. Αυτή η ομάδα προσφέρει πολύ ωραίο θέαμα», τόνισε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων και συνέχισε: «Με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, έχουμε παίξει 3 ντέρμπι και είναι λογικό να έχουμε κούραση. Σήμερα παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο που σε κουράζει αλλά κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο και εξίσου κακό δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν ξεχωρίζει κάτι και την απόδοση του Φορτούνη, ο προπονητής των ερυθρολεύκων σχολίασε: «Είναι συλλογική δουλειά, η ομάδα έχει κάνει καλή δουλεία όλη τη σεζόν συνολικά και δεν χρειάζεται να κάνουμε διακρίσεις. Η μόνη διαφορά που μπορούμε να διακρίνουμε είναι ο Φορτούνης που έχει βρει ρυθμό. Γνωρίζουμε τον Φορτούνη, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και περιμένουμε να τον δούμε σε αυτό το επίπεδο».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Καμαρά: «Χαρούμενος που είμαι εδώ»

Χαρούμενος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό δήλωσε μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Μαντί Καμαρά. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη κι ότι έχουμε πετύχει, αλλά και για το γκολ μου σήμερα, θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Δεν μας πειράζει και δεν μας νοιάζει με ποιον παίζουμε. Σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουνε για τους τρεις βαθμούς. Είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με την ΑΕΚ, είτε με τον ΟΦΗ, παίζουμε για τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Καμαρά και πρόσθεσε: «Εννοείται πως θα θυμάμαι πάντα τον Ολυμπιακό κι όσα έχω ζήσει εδώ. Είναι η ομάδα που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο που ήταν να παίξω στο Champions League, που μου έδωσε τον πρώτο μου τίτλο στην Ευρώπη, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω εδώ και θα δίνω τα πάντα όσο είμαι εδώ».

Για το δέσιμο που υπάρχει στον Ολυμπιακό ο Σενεγαλέζος σχολίασε: «Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι, σαν οικογένεια, κι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, δίνουμε όλοι συμβουλές ο ένας στον άλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Δείτε ακόμη

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, 2-1 την ΑΕΚ
Φερέιρα: «Είμαι εδώ για να πάρω τίτλους»
ΠΑΟΚ για σεντόνι, 2-0 τον Άρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις