Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλεϊ – Φοίνικας: Χωρίς Στόιλοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ – Φοίνικας: Χωρίς Στόιλοβιτς

Βόλεϊ - Φοίνικας: Φορέας του κορωναϊού η γυναίκα του και παρότι με αρνητικό δείγμα ο ακραίος των Συριανών τέθηκε σε αναγκαστική καραντίνα

ΒόλεϊΦοίνικας: Άσχημα μαντάτα από τη Σύρο. Ο Φοίνικας Σύρου έφυγε με προορισμό το ΟΑΚΑ όπου θα συμμετάσχει στο Φάιναλ 4 του πρωταθλήματος. Στην αποστολή, όμως, δεν περιλαμβάνεται ο Φίλιπ Στοΐλοβιτς που έμεινε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων καθώς η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Την απουσία ουσιαστικά την είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Ορφανός στη συνέντευξη τύπου εν όψει των ημιτελικών αγώνων στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σέρβου ακραίου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Και ετσι τέθηκε σε καραντίνα και αποκλείστηκε η συμμετοχή του στην αποστολή για την Αθήνα και τα παιχνίδια της Volley League.

Η σύζυγος του Στόϊλοβιτς αφίχθη στη Σύρο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από την πατρίδα της. Όπως ισχύει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας του ΕΟΔΥ υποβλήθηκε σε τεστ με την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αθήνας. (τα αποτελέσματα βγαίνουν αργότερα). Εν συνεχεία, ενώ είχε ήδη φτάσει στο νησί των Κυκλάδων, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι φορέας. Ευτυχώς η γυναίκα του Σέρβου ακραίου δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν από την ομάδα του Γιάννη Ορφανού.

Βόλεϊ – Φοίνικας: Αρνητικό τεστ, αλλά καραντίνα

Φυσικά η εξέλιξη αυτή θορύβησε τους ανθρώπους της ΕΟΠΕ και του Φοίνιικα. Αλλά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ της ομάδας της Σύρου βγήκαν αρνητικά. Ετσι κατάφεραν να ταξιδέψουν για την Αθήνα, φυσικά χωρίς τον Φίλιπ Στοΐλοβιτς που μπήκε σε υποχρεωτική καραντίνα. Μολονότι το δικό του τεστ βρήκε αρνητικό. Η σεζόν για τον Σέρβο ακραίο, λοιπόν, ολοκληρώνεται άδοξα και διχως να συμμετάσχει στα ματς της χρονιάς! Σε κάθε περίπτωση στις αποστολές των ομάδων επικρατεί αναστάτωση. Οι αγώνες ξεκινούν και ουδείς γνωρίζει αν πώς θα ολοκληρωθούν. 

Δείτε ακόμη:

Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Ώρα για… θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις