Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Ο Ντι Μάρτζιο «στέλνει» Νάνι στην ΑΕΚ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Ο Ντι Μάρτζιο «στέλνει» Νάνι στην ΑΕΚ!

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Προ των πυλών της ΑΕΚ εμφανίζεται πως είναι ο Ματίας Νάνι, όπως ανέφερε ο πάντα έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Προ των πυλών της ΑΕΚ εμφανίζεται πως είναι ο Ματίας Νάνι, όπως ανέφερε ο πάντα έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, που συνηθίζει να κάνει διάφορες αποκαλύψεις, ανέφερε ότι η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη. Πρόκειται για 22χρονο στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από τη Ρόμα. Ο Νάνι ανήκει στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας από το 2017. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της πατρίδας του και συγκεκριμένα τις Τεμπερλέι, Μπελγράνο και Σεντράλ Κόρδοβα. Με την τελευταία μέτρησε 19 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Αργεντινής. Επιπλέον, ο Νάνι έχει και δύο συμμετοχές με την U20 της Εθνικής Αργεντινής. Κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται και για ιδιαίτερα εύκολη περίπτωση.

Μάλιστα, ο Ντι Μάρτζιο, που έκανε την αποκάλυψη, σημειώνει ότι και η Κάλιαρι έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» της απόκτησής του! Έτσι, αν ευσταθεί και η πληροφορία αυτή, η Ένωση θα κληθεί να δώσει μεταγραφική μάχη! Πάντως, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει ήδη με τον παίκτη και δεν αποκλείεται να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή αυτή! Το σίγουρο είναι ότι ο Ίλια Ίβιτς δουλεύει ακούραστα όλον αυτόν τον καιρό. Τη στιγμή που όλοι στην Ένωση πανηγυρίζουν ακόμη την πρόκριση στον τελικό, εκείνος φροντίζει για το ρόστερ της νέας σεζόν. Άλλωστε η απόκτηση στόπερ είναι επιτακτική, μετά και την αποχώρηση του Βράνιες, γι’ αυτό και οι Ίβιτς-Καρέρα προχωρούν τον σχεδιασμό.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για το γήπεδο

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια για μέρος των εργασιών στην «Αγιά Σοφιά». Η Ένωση και η «Δικέφαλος ΑΕ» προκύπτει ανησυχία, επειδή δεν έχει ξεκινήσει επί της ουσίας εργασίες η «ΤΟΜΗ». Πρόκειται για την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο αυτό και έπρεπε να έχει ξεκινήσει από το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου! Μάλιστα, παρατηρείται κινητικότητα στην ΠΑΕ με σκοπό να λυθεί το θέμα και να προχωρήσει το τρίτο στάδιο των έργων του γηπέδου.

Δείτε ακόμη

Τα βρήκαν για ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς Μπάρτσα και Γιούβε!
Έτοιμοι να πετάξουν το Sky Sports από τα γήπεδα οι Ιταλοί!
Παίκτης της Ντόρτμουντ από την 1η Ιουλίου ο Τόμας Μουνιέρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις