Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Μεταγραφικό trade
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Μεταγραφικό trade

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους: Λεπτομέρειες απομένουν για την τυπική ολοκλήρωση της πολύκροτης διπλής μεταγραφής σε Καταλονία και Τορίνο 

ΜπαρτσελόναΓιουβέντους: Μπορεί η σεζόν 2019-20 να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους. Ετσι, στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής ανάμεσα σε Αρτούρ και Πιάνιτς, βρίσκονται Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Tο μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του ντίλ, είναι οι δύο παίχτες να συμφωνήσουν στους όρους των συμβολαίων τους. Όπως αναφέρουν πηγές από την Ισπανία, το θέμα είναι εντελώς τυπικό πλέον. Οι δύο ομάδες θα προβούν σε αυτή την μεγάλη ανταλλαγή, με στόχο να ενισχύσουν τα ρόστερ τους. Χωρίς, μάλιστα, να επιβαρύνουν επιπλέον τα οικονομικά τους.

Οι μπλαουγκράνα ήρθαν σε συμφωνία με τους μπιανκονέρι για το trade των δύο παιχτών. Και αυτό το επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser. Από τα πλέον αξιόπιστα ΜΜΕ της Ιβηρικής και με πάντα έγκυρα ρεπορτάζ. Οι Ισπανοί συνάδελφοι, σύμφωνα με πληροφορίες από τον κλειστό κύκλο του Βραζιλιάνου, κάνουν λόγο για τεράστια αύξηση του συμβολαίου του. Από την άλλη, ο Μίραλεμ Πιάνιτς έχει ήδη συμφωνήσει τα του μισθού του με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Νέο ξεκίνημα

Ο Αρτούρ είχε αποκτηθεί από τους Ισπανούς ως αντικαταστάτης του Ινιέστα. Παρόλα αυτά, απέτυχε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Κάμπ Νου. Στο διάστημα των δύο σεζόν που βρίσκεται στην Βαρκελώνη δεν κατάφερε ουσιαστικά να μονιμοποιηθεί ποτέ. Ετσι, ο Βραζιλιάνος μέσος πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στην Serie A. Να κάνει έτσι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Ο Βόσνιος, τέλος, ο Μίραλεμ Πιάνιτς, θα προσπαθήσει να αφήσει το στίγμα του και στους Καταλανούς. Έπειτα από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στην Γιουβέντους. Με την οποία, κατέκτησε, τρεις φορές το πρωτάθλημα και δύο φορές το κύπελλο!

Δείτε ακόμη:

Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις