Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Βεστφαλός ο Μουνιέ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Βεστφαλός ο Μουνιέ

Ντόρτμουντ - μεταγραφές: Ο διεθνής Βέλγος αμυντικός θα βρει στη βέλγικη παροικία του Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ τους Βίτσελ και Θόργκαν Αζάρ

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Μία προαναγγελθείσα μεταγραφή πήρε σάρκα και οστά σήμερα στη Βεστφαλία. Ειδικότερα, η Ντόρτμουντ, που είχε ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτηση του Τόμας Μουνιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, έκλεισε οριστικά το ντιλ. Ετσι, από την 30ή Ιούνη που εκπνέει η συμφωνία του Βέλγου δεξιού μπακ με τους Παριζιάνους, αυτός θα φορέσει τα χρώματα της Μπορούσια. “Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει ακριβώς το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να παίζω”, δήλωσε στο επίσημο πόρταλ της Ντόρτμουντ ο 28χρονος διεθνής άσος και υπογράμμισε: “Είναι αυθεντικό, φυσικό και ενθουσιώδες το παιχνίδι της”.

Για τη μεταγραφή του Μουνιέ, τοποθετήθηκε και ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Μίκαελ Ζόρκ που σημείωσε. “Ο Μουνιέ είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την ποιότητά του στο υψηλότερο επίπεδο”. Ο Βέλγος δεξιός μπακ θα βρει στην Ντόρτμουντ έτοιμη βέλγικη παροικία. Την οποία αποτελούν ήδη ο Θόργκαν Αζάρ και ο Αξελ Βίτσελ.

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: Με 233 συμμετοχές και 33 γκολ!

Ο Μουνιέ, είχε μεταγραφεί στην Παρί, προερχόμενος από την Κλαμπ Μπριζ Βελγίου το 2016. Στο Παρίσι στέφθηκε τρις πρωταθλητής και δις κυπελλούχος. O ύψους 1,90 αμυντικός της εθνικής Βελγίου είχε 149 συμμετοχές στην Μπριζ πριν πάει στο Παρίσι. Εκεί, την τελευταία τετραετία “έγραψε” 84 συμμετοχές στους πρωταθλητές Γαλλίας. Στην καριέρα του -η οποία άρχισε στην άσημη Εξέλσιορ Βιρτόν- έχει σκοράρει 32 τέρματα. Τέλος, στην εθνική της πατρίδας του έχει 45 συμμετοχές με απολογισμό 8 τέρματα.

Δείτε ακόμη:

Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις