Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – τηλεοπτικά: Καζάνι που βράζει!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Serie A’ – τηλεοπτικά: Καζάνι που βράζει!

Serie A’ - τηλεοπτικά: Τα κλαμπ δεν έχουν πάρει την τελευταία δόση της συμφωνίας και οι δυο πλευρές οδηγούνται σε αναπόφευκτη ρήξη!

Serie A’ – τηλεοπτικά: Σε ρήξη οδηγούνται οι 20 ομάδες της Serie A με το  Sky Sports, που είναι ο φορέας τηλεοπτικής κάλυψης του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, οι ομάδες φαίνεται να είναι έτοιμες να άρουν τις υπάρχουσες άδειες για τηλεοπτική κάλυψη. Να αφήσουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που απομένουν, εκτός τηλεόρασης! Παρότι το πρωτάθλημα επανάρχισε, το Sky Sports δεν έχει καταβάλει την τελευταία δόση της τρέχουσας συμφωνίας. Ως εκ τούτου, οι σύλλογοι απειλούν να κόψουν την τηλεοπτική κάλυψη και να αποκλείσουν το Sky Sports αν δεν πληρώσει την 6η συμφωνημένη δόση, ύψους 131 εκατομμυρίων ευρώ. Που είναι και η τελευταία  που απομένει.

Μέχρι τώρα, το τηλεοπτικό δίκτυο αρνείται να πληρώσει την τελευταία δόση. Ο λόγος που επικαλείται το δίκτυο, είναι ότι εν μέσω της έξαρσης του κορωναϊού, το πρόγραμμά του είχε μείνει χωρίς ζωντανά παιχνίδια να μεταδώσει. Ενώ, σύμφωνα με όσα το Sky Sports αναφέρει, την προηγούμενη δόση την είχε πληρώσει νωρίτερα.

Serie A’ – τηλεοπτικά: Ιδια ξηρασία και το DAZN

Την ίδια ώρα, πάντως, αν οι ομάδες δεν λάβουν το χρηματικό ποσό που τους οφείλεται, απειλούν ότι  θα έρθουν σε οριστική ρήξη με το τηλεοπτικό δίκτυο. Για τον λόγο αυτό, οι σύλλογοι της Serie A έχουν κανονίσει μια συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης στις 30 Ιουνίου, για να διευθετηθεί το ζήτημα αυτό. Το DAZN, ο άλλος τηλεοπτικός φορέας, βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, αφού δεν έχει πληρώσει ακόμα το ποσό που οφείλει. Αλλά διαβεβαίωσε τους συλλόγους της Serie A  ότι θα καταβάλλει το ποσό μέσα στον επόμενο μήνα.

Δείτε ακόμη:

Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις