Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Επιστρέφει ο Κάναντι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Επιστρέφει ο Κάναντι

Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Νταμίρ Κάναντι να είναι προ των πυλών του Ατρόμητου.

Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Νταμίρ Κάναντι να είναι προ των πυλών του Ατρόμητου. Οι σειρήνες ηχούν εδώ και αρκετές ημέρες, αφού στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει δυσαρέσκεια για τις κακές εμφανίσεις. Ο Ατρόμητος έχει πάρει αυτό το… χούι από το πρωτάθλημα και το μετέφερε στα πλέι άουτ. Όλα δείχνουν ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Έτσι, οι Περιστεριώτες έχουν ρίξει το βάρος τους στην επιστροφή του Κάναντι. Η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να φέρει πίσω τον Αυστριακό και έχει ήδη ρίξει… γέφυρες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία και μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου. Ωστόσο, τότε ο Κάναντι δεν ήταν διαθέσιμος, αφού δεν είχε λύσει τη συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη. Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο αυτήν την εξέλιξη και προχώρησαν τότε στην πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη. Βέβαια, οι δύο πλευρές δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου και ο 50χρονος προπονητής έχουν άριστες σχέσεις. Ο Κάναντι όλο αυτό το διάστημα ενημερωνόταν για τα νέα της ομάδας και διατηρούσε στενές επαφές με τους Περιστεριώτες.

Σούπερ Λιγκ – Ατρόμητος: Σμίγουν ξανά μετά από έναν χρόνο

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Νταμίρ Κάναντι αποφάσισε να φύγει από τον Ατρόμητο για χάρη της Νυρεμβέργης. Ωστόσο, φαίνεται πως το διάστημα αυτό ήταν αρκετά μεγάλο και οι δρόμοι των δύο πλευρών θα ενωθούν. Το οριστικό «διαζύγιο» του Αυστριακού με τη Νυρεμβέργη και η κακή χρονιά του Ατρομήτου θα τους φέρει και πάλι μαζί. Άλλωστε, είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ο Κάναντι αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της διοίκησης για τον πάγκο της ομάδας. Έτσι, όλα πλέον δείχνουν ότι ο 50χρονος προπονητής ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία με το «αστέρι».

Δείτε ακόμη

Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Ντέρμπι με άρωμα Champions League στην Premier League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις