Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Χάρπερ Μπέκαμ ποδόσφαιρο: Η κόρη του Ντέιβιτ προπονείται στο γήπεδο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρπερ Μπέκαμ ποδόσφαιρο: Η κόρη του Ντέιβιτ προπονείται στο γήπεδο

Χάρπερ Μπέκαμ ποδόσφαιρο: Την αγάπη της για το ποδόσφαιρο έχει εκδηλώσει η 8χρονη κόρη του Ντέιβιτ Μπέκαμ, Χάρπερ, η οποία κάνει προπονήσεις με την στρογγυλή θεά.

Χάρπερ Μπέκαμ ποδόσφαιρο: Το πάθος του πατέρα της για το ποδόσφαιρο φαίνεται πως κληρονόμησε η Χάρπερ Μπέκαμ, καθώς τη βλέπουμε να σουτάρει και να προπονείται σε γήπεδο ποδοσφαίρου με την στρογγυλή θεά. Ο περήφανος μπαμπάς, Ντέιβιτ Μπέκαμ, ο οποίος είναι λάτρης των social media αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο με την μικρή του κόρη να προπονείται στο γήπεδο γράφοντας στη λεζάντα “Bend it like Harper (BECKHAM). Ο παλαίμαχος άσος στο παρελθόν έχει δηλώσει πως από τα 4 παιδιά του εκείνη που έχει παρουσιάσει το πιο έντονο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο είναι η 8χρονη κόρη του.

Η μικρή Χάρπερ λοιπόν, προπονείται με άνεση καθώς προπονητής της είναι ένας από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα γήπεδα, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του το 2013, μετά από 20 χρόνια καριέρας. Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως ο “σούπερ σταρ” των γηπέδων είναι παντρεμένος από το 1999 με την Βικτόρια Μπέκαμ και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Μπρούκλιν, τον Ρομέο, την Χάρπερ – Σέβεν και τον Κρουζ – Ντέιβιντ.

View this post on Instagram

Bend it like Harper ( BECKHAM ) ⚽️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Δείτε ακόμη

Τα υπέροχα μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον στην τηλεδιάσκεψη μέσω Zοοm
Έπεσε και το τελευταίο κάστρο: Η Emily Ratajkowski έγινε ξανθιά
Μόνικα Μπελούτσι: Εντυπωσιακή αλλαγή στην πρώτη εμφάνιση μετά την καραντίνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις