Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέιτ Μίντλετον τελευταία νέα: Η διαδυκτιακή εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μίντλετον τελευταία νέα: Η διαδυκτιακή εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ

Κέιτ Μίντλετον τελευταία νέα: Νέα διαδικτυακή εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον με διαφορές στο λουκ των μαλλιών της.

Κέιτ Μίντλετον τελευταία νέα: Όπως αναφέρει το Hello στη νέα αυτή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον κάποιοι εντόπισαν διαφορές στο hair look της. Πιθανότατα η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκοψε τα μαλλιά της, αλλά το σίγουρο είναι ότι απέφυγε το χτένισμα το οποίο συνηθίζει με μπούκλες (το οποίο έχει γίνει μάλιστα και χαρακτηριστικό της χτένισμα) και άφησε τα μαλλιά της ίσια. Η Κέιτ αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω κορονοϊού, πέρασε πολύ χρόνο στον κήπο του σπιτιού με τα τρία της παιδιά.

Αποκάλυψε ότι στον πρίγκιπα Τζορτζ αρέσει να παίζει με τη Διωναία Μυγοπαγίδα, ένα σαρκοφάγο φυτό που τρώει μικρά έντομα όπως αράχνες και μύγες. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ με τον πρίγκιπα Λούις βοηθούσε στις ντομάτες που καλλιεργούν. «Είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι τις είδαν να αναπτύσσονται σε όλα τα στάδια. Ηταν σπόροι και τώρα τα φυτά είναι τόσο ψηλά όσοι αυτοί».

https://www.instagram.com/p/CBs47LKlPig/

Κέιτ Μίντλετον τελευταία νέα: Η εμφάνιση στο Zoom με την Καμίλα

H νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και της Καμίλα, μέσω Zoom, έγινε με αφορμή το Children’s Hospice Week 2020 και θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους εργάζονται και υποστήριξαν νοσοκομεία Παίδων στη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τους συνάντησης Κέιτ Μίντλετον και Καμίλα συζήτησαν με τους άλλους συμμετέχοντες για την ολοκληρωμένη φροντίδα που παρέχει το προσωπικό του ξενώνα και τον τρόπο με τον οποίο τα νοσοκομεία Παίδων μπορούν να αποτελέσουν ένα θετικό περιβάλλον και να δημιουργήσουν χαρούμενες αναμνήσεις στα παιδιά, στις πιο δύσκολες στιγμές.

Κέιτ Μίντλετον τελευταία νέα: Οι φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram

Την Κυριακή, πάντως, η Κέιτ Μίντλετον επέδειξε για μια ακόμη φορά τις φωτογραφικές της ικανότητες, ποστάροντας στο λογαριασμό της Κέιμπριτζ στο Instagram τρεις φωτογραφίες των παιδιών της, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσας Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις μαζί με τον πατέρα τους πρίγκιπα Γουίλιαμ με αφορμή τη γιορτή του πατέρα. Μια ακόμη φωτό που πόσταρε από την παιδική της ηλικία, στην αγκαλιά του πατέρα της, έφερε πλήθος σχολίων στα οποία οι followers του βασιλικού λογαριασμού μιλούσαν για την ομοιότητα της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Λούις.

Δείτε ακόμη

Μόνικα Μπελούτσι: Εντυπωσιακή αλλαγή στην πρώτη εμφάνιση μετά την καραντίνα
Έπεσε και το τελευταίο κάστρο: Η Emily Ratajkowski έγινε ξανθιά
Καταρρακωμένος ο Μελέτης από την αποκάλυψη της Ανέτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις