Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – Μάιντζ: 27 φορές εύστοχοι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – Μάιντζ: 27 φορές εύστοχοι!

Μπουντεσλίγκα - Μάιντζ: Τρία χρόνια δίχως χαμένο πέναλτι για τη Μάιντζ μετά την εύστοχη εκτέλεση στο διπλό παραμονής κόντρα στην Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα – Μάιντζ: Εφτά χρόνια, 27 πέναλτι, τρία χρόνια. Τόσο έχει να χάσει χτύπημα από την άσπρη βούλα η Μάιντζ και στον κεντρικό λογαριασμό της Μπουντεσλίγκα ετοίμασαν το σχετικό ποστ-αφιέρωμα. Το εύστοχο πέναλτι του Ματετά στο ματς με τη Ντόρτμουντ, ήταν το τελευταίο και σφράγισε τη σπουδαία νίκη παραμονής! Εδωσε όμως και συνέχεια σε ένα φοβερό ρεκόρ που κρατάει επτά χρόνια! Μπορεί να μην είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, όμως αυτό το ρεκόρ σημαίνει πως οι φίλοι της έχουν ξεχάσει πώς είναι να απογοητεύονται από ένα χαμένο πέναλτι!

Υπενθυμίζεται πως κόντρα στη Ντόρτμουντ, Μάιντζ με το εντυπωσιακό διπλό 0-2 εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή. Στο ματς αυτό πέτυχε και το πια πρόσφατο πέναλτι της αλυσίδας τον… άχαστων χτυπημάτων ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά. Ο άσος της Μάιντζ πέτυχε γκολ από την άσπρη βούλα στο 78’ της αναμέτρησης τς Βεστφαλίας.

Ντε Μπλάσις

Μπουντεσλίγκα – Μάιντζ: Ο κύκλος των εύστοχων πέναλτι

Ο κύκλος των εύστοχων πέναλτι μετράει ξεκινάει 27 εκτελέσεις πριν. Πρώτος παίκτης της σεριάς ο Αυστριακός δαντελένιος χαφ Αντρέας Ιβανσιτς. Από τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, μάλιστα, ως τον Ματετά, μεσολάβησαν 11 εκτελεστές πέναλτι, ένας εκ των οποίων ήταν επίσης γνώριμος στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος σκόραρε τετράκις με πέναλτι την τελευταία τριετία.

Δείτε ακόμη:

Δεν κατακυρώθηκε εξόφθαλμο γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Πλάκα στη Οσασούνα η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο χορό του Τσάμπιονς Λιγκ
Υποψήφιος για τη Σούπερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις