Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σκάνδαλο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Σκάνδαλο!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Επηρεασμένο από την… παύση λόγω πανδημίας η τεχνολογία γραμμής - Από δυσλειτουργία του Goal Line Technology “Φαγώθηκε” διπλό

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Με σκάνδαλο ξεκίνησε η αγωνιστική δράση και η επιστροφη στα γήπεδα για την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Στο ματς της Αστον Βίλα με τη Σέφιλντ ο γκολκίπερ των “χωριατών” Νίλαντ, μπήκε με τη μπάλα μέσα στο τέρμα του στο 42′ του αγώνα. Ομως την ξεκάθαρη με γυμνό μάτι φάση δεν εντόπισε το Goal Line Technology και το γκολ δεν μέτρησε ποτέ! Ο ρέφερι Μάικλ Όλιβερ δεν μπορεί αν θεωρηθεί υπεύθυνος αφού το ρολόι του δεν χτύπησε ποτέ. Η δε εταιρεία ζήτησε δημόσια συγνώμη με τιτίβισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο τουίτερ. Αυτο δεν αλλάζει το τελικό σκορ 0-0 που αφήνει τη Σέφιλντ παραπονεμένη πως αν είχε κερδίσει θα διεκδικούσε με αξιώσεις ακόμα και την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι είχε εύκολο τελικά κόντρα στην Αρσεναλ στην πρώτη της αναμέτρηση για την επανέναρξη, Επιβλήθηκε 3-0 (Στέρλινγκ 45’, Ντε Μπρούινε 51’, Φόντεν 90’) και ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες της Αρσεναλ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νταβίντ Λουίζ που φέρει ευθύνη σε δύο γκολ. Το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμός του Έρικ Γκαρθία που συγκρούστηκε άσχημα με τον Έντερσον και αποχώρησε με φορείο!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κίνηση κατά του ρατσισμού

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα δύο παιχνίδια γονάτισαν και απότισαν τιμή στα θύματα των διαδηλώσεων παγκοσμίως κατά του ρατσισμού. Στη δε Αστον Βίλα οι φανέλες δεν έγραφαν στην πλάτη το όνομα κάθε παίκτη. Είχαν γραμμένο το #BlackLivesMatter που αποτελεί και το χάσταγκ που έχει γίνει παγκόσμιο τρεντ μετά τη δολοφονία Φλόιντ στις ΗΠΑ.

Δείτε ακόμη:

Διπλό η Μάιντζ, έχασε κατά το ήμισυ τη μεγάλη ευκαιρία η Λειψία
Το μπρίο, το πάθος, o ιταλικός Νότος, η Νάπολι, η κούπα!
Προς ουδέτερη έδρα τα εντός της Ξάνθης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις