Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Διεκδικεί την προεδρία της λίγκας ο Μπουτσικάρης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Διεκδικεί την προεδρία της λίγκας ο Μπουτσικάρης

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ θα είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, όπως γνωστοποίησαν από τον Παναθηναϊκό.

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ θα είναι ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, όπως γνωστοποίησαν από τον Παναθηναϊκό. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της διοργανώτριας αρχής, κάτι που επικοινώνησαν και από το τριφύλλι. Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο Μπουτσικάρης είναι η εξεύρεση λύσεων στο θέμα της πανδημίας του κορονοϊού. Επίσης, η επίλυση στο θέμα του στοιχήματος και την εξασφάλιση ποσοστού για τις ομάδες, καθώς και άλλα μέτρα οικονομικών ελαφρύνσεων. Παράλληλα, στην ατζέντα του Μπουτσικάρη είναι η εξασφάλιση τηλεοπτικής στέγης για όλες τις ομάδες, πάντα με πλήρη διαφάνεια.

Η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού δεν αποτελεί έκπληξη. Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα ότι οι πράσινοι θα βγουν μπροστά για τη διεκδίκηση της προεδρίας της λίγκας. Έτσι υπάρχουν πλέον δύο υποψήφιοι πιθανοί αντικαταστάτες του Μηνά Λυσσάνδρου στον προεδρικό θώκο. Ο πρώτος που είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ήταν ο Αλέξης Κούγιας και τώρα έρχεται η σειρά του Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Θυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη λίγκα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (19/6). Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα οριστεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Σούπερ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Μέσα ο Σένκεφελντ, έξω ο Χατζηγιοβάνης

Θετικά τα νέα για τον Παναθηναϊκό εν όψει του μεγάλου ντέρμπι αιωνίων την Κυριακή. Συγκεκριμένα, ο Σένκεφελντ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε για ακόμη μία ημέρα ο Πούγγουρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Άλλη μία απουσία που προέκυψε είναι αυτή του Χατζηγιοβάννη, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Περέα Μπεκ. Τέλος, θεραπεία συνέχισαν οι Νάγκι, Γιόχανσον και Νούνες.

Δείτε ακόμη

Δεν κατακυρώθηκε εξόφθαλμο γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Διπλό η Μάιντζ, έχασε κατά το ήμισυ τη μεγάλη ευκαιρία η Λειψία
Προς ουδέτερη έδρα τα εντός της Ξάνθης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις