Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Βόμβα στη Βεστφαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Βόμβα στη Βεστφαλία

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε 0-2 από την Ντόρτμουντ, αλλά η Λειψία κλότσησε την ευκαιρία, 2-2 από 2-0 με την Φορτούνα Ντίσελντορφ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με τη Μάιντζ να πετυχαίνει τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ετσι όλοι σχεδόν οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί για τις τελευταίες δύο στροφές ως το φινάλε! Στη Βεστφαλία η Μάιντζ έκανε το μπαμ και πέρασε 0-2 (Μπουρκάντ 33’, Ματέτα 49’ πεν.) επί της Ντόρτμουντ, αγκαλιάζοντας έτσι την άμεση παραμονή της στην κατηγορία και δίνοντας την ευκαιρία στη Λειψία να αρπάξει τη 2η θέση από την Μπορούσια! Η Λειψία, όμως παρότι προηγήθηκε 2-0 της Φορτούνα πνίγηκε στο άγχος. Η αμυντική δυσλειτουργία της κόστισε και παραχώρησε 2-2 (Καμπλ 60’, Βέρνερ 63’ – Σκρίμπσκι 87’, Χόφμαν 90’) στην ομάδα του Ντίσελντορφ. Ετσι, μείωσε μόνον στους 3, αντί να το πάει στον πόντο!

Στην Μπάι Αρένα η Λεβερκούζεν δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Κολωνία, την κέρδισε 3-1 (Μπέντερ 7’, Χάβερτζ 39’, Ντιαμπί 83’ – Μπορνό 59’) και παρέμεινε εντός τετράδας, στο +1 από την Γκλάντμπαχ. Αρα και ζωντανή στη μεγάλη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η δε Κολωνία, έμεινε στους 35 αλλά… ούτε αν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα δεν θα κινδυνεύσει. Αφού παραμένει στο +5 από την 16η θέση με μόλις δύο ματς να απομένουν.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ήττα χωρίς αντίκρισμα

Η Αουγκσμπουργκ με την ήττα της 1-3 (Βάργκας 69’ – Νταμπούρ 59’ & 62’, Μπεμπου 89’) από τη Χόφενχαϊμ δεν υπέστη ζημιά. Παραμένει στο +6 από την 16η θέση και υπερτερεί 11 τερμάτων της Φορτούνα στην ισοβαθμία. Στο αδιάφορο ματς της ημέρας, τέλος, η Αϊντραχτ συνέχισε την πολύ καλή -μετά παύσης- πορεία της. Κέρδισε 2-1 (Αντρέ Σίλβα 28΄, Αμπραχαμ 50’ – ΜακΚένι 59’) την Σάλκε που και πάλι εμφανίστηκε άκεφη και χωρίς στόχους.

Δείτε ακόμη:

Το μπρίο, το πάθος, o ιταλικός Νότος, η Νάπολι, η κούπα!
Δικαίωση λίγκας για ΠΑΟΚ, Ξάνθη!
ΟΥΕΦΑ: Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι κληρώσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις