Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Ο κορονοϊός της αλλάζει έδρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Ο κορονοϊός της αλλάζει έδρα!

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο όλα τα εντός έδρας ματς της Ξάνθης να γίνουν σε ουδέτερη έδρα, λόγω κορονοϊού!

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο όλα τα εντός έδρας ματς της Ξάνθης να γίνουν σε ουδέτερη έδρα, λόγω κορονοϊού! Αιτία η έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή, με 49 καταγεγραμμένα τις τελευταίες ημέρες από τα συνολικά 55 στη χώρα μας. Γεγονός που επηρεάζει άμεσα το ποδόσφαιρο και φυσικά τα πλέι άουτ. Μάλιστα, ήδη είχε αναβληθεί το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, για τον συγκεκριμένο λόγο. Πλέον όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε μια μονιμότητα αναφορικά με τα παιχνίδια της Ξάνθης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα ματς των Ακριτών πρόκειται να γίνουν μακριά από την έδρα τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν σε όμορο νομό, αλλά περιμένουμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για την Ξάνθη. Οι Ακρίτες μετά την αφαίρεση 12 βαθμών για το θέμα της πολυιδοκτησίας με τον ΠΑΟΚ, κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Και πλέον καλούνται να δώσουν τη μάχη της παραμονής σε «ξένο» γήπεδο. Εξέλιξη που δεδομένα θα δυσκολέψει την προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων. Μετά την αναβολή της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο, όλα δείχνουν πως τα παιχνίδια της Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν σε άλλο γήπεδο. Αρχής γενομένης από αυτό της 3ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την παραμονή.

Σούπερ Λιγκ – Ξάνθη: Ξανά ατομικό ο Εντουάρντο

Με το γνωστό πρόβλημα του Εντουάρντο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο άσος των Ακριτών συνέχισε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του κόντρα στους Αγρινιώτες είναι δύσκολη. Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το πρωί στα γήπεδα της θρακιώτικης ομάδας. Η δουλειά ήταν αφιερωμένη σε τομείς της τακτικής μέσα από ένα εύρος ασκήσεων.

Δείτε ακόμη

Το μπρίο, το πάθος, o ιταλικός Νότος, η Νάπολι, η κούπα!
Δικαίωση λίγκας για ΠΑΟΚ, Ξάνθη!
Κοντά στην παραμονή ο Γκάμα!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις