Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Πεντάστερη Ατλέτι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Πεντάστερη Ατλέτι!

Πριμέρα Ντιβιζιόν - αγωνιστικό: Εϊμπάρ και Αθλέτικ 2-2 με διπλή ανατροπή - Σίφουνας στην Παμπλόνα η Ατλέτικο 0-5 την Οσασούνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Ματς με ανατροπές στο Ιπουρούα, με την Εϊμπάρ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις μετά το τελικό 2-2. Το πέναλτι του Γκαρσία είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Αθλέτικ και η Εϊμπάρ το γύρισε με Κίκε (19’) και Ορεγιάνα (7’ πεν.). Ομως την τελευταία λέξη είπε ο Βιγιαλίμπρε που ισοφάρισε στο 81’ στο τελικό 2-2. Και κράτησε έτσι την Εϊμπάρ εκτός επικίνδυνης ζώνης. Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι η Θέλτα και η Βαγιαδολίδ αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Το μη χείρον και για τις δύο δηλαδή!

Πριμέρα Ντιβιζιόν – αγωνιστικό: Στην Παμπλόνα το βράδυ η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε πραγματική επίδειξη δύναμης. Διέλυσε 0-5 την αδιάφορη βαθμολογικά Οσασούνα και επαναπλασαρίστηκε στην τερτράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μεγάλα κέφια ο Ζοάο Φέλιξ που πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ των ροχιμπλάνκος (27’, 56΄). Τα άλλα γκολ για την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε πέτυχαν οι Γιορέντε (7’), Μοράτα (82’) και Καράσκο (88’).

Δείτε ακόμη:

Διπλό η Μάιντζ, έχασε κατά το ήμισυ τη μεγάλη ευκαιρία η Λειψία
Το μπρίο, το πάθος, o ιταλικός Νότος, η Νάπολι, η κούπα!
Προς ουδέτερη έδρα τα εντός της Ξάνθης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις