Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η επιστροφή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η επιστροφή!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Πέρασαν 3,5 μήνες και η Αγγγλία επιστρέφει στα γήπεδα. Τουλάχιστον οι παίκτες και τα τεχνικά τιμ, σε γήπεδα χωρίς κόσμο

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πέρασαν 3,5 μήνες και η Αγγγλία επιστρέφει στα γήπεδα. Τουλάχιστον οι παίκτες και τα τεχνικά τιμ, αφού η επιστροφή στην δράση γίνεται χωρίς κόσμο. Η πανδημία άλλωστε χτύπησε βαριά το νησί που μετράει δεκάδες χιλιάδες χαμένες ζωές από cοvid-19. Τα πρώτα δύο ματς είναι αυτό του Μπέρμιγχαμ για Αστον Βίλα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο Ετιχαντ όπου η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Αρσεναλ.

Από το κακό στο χειρότερο όδευε η Βίλα προ διακοπής και η επιστροφή στη δράση είναι η ευκαιρία της να σώσει τη σεζόν! Το απουσιολόγιο κάπως… ελάφρυνε, επιστρέφει ο μέσος ΜακΓκιν (3 γκολ), παίκτης κλειδί! Παραμένουν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Χίτον και ο επιθετικός Γουέσλεϊ (5 γκολ), που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν. αντίπαλός της φέτος η Σέφιλντ Γιουν. που παλεύει με αξιώσεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρακτικά η αποστολή της είναι πλήρης.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Focus στην Ευρώπη

Μόνο για τη 2η θέση και τις άλλες διοργανώσεις επέστρεψε η Σίτι, στο πρωτάθλημα δεν έχει ελπίδα για τίτλο και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν χάνεται. Πρακτικά πλήρης στην επιστροφή στην δράση μετά από τρεις και πλέον μήνες! Η Αρσεναλ, γύρισε με έναν στόχο. Να βελτιώσει τη θέση της και να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Ο Αρτέτα δεν ποντάρει μόνο στον τραυματία αμυντικό Τσέιμπερς (14/1), που χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις