Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Η «σημαία» στον ιστό της!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Η «σημαία» στον ιστό της!

Μπάσκετ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Προ των πυλών της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε μια κίνηση με πολύ δυνατό συμβολισμό.

Μπάσκετ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Προ των πυλών της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε μια κίνηση με πολύ δυνατό συμβολισμό. Οι πράσινοι ήρθαν σε επαφή με τον «3D» προκειμένου ο δεύτερος να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Όλα δείχνουν ότι η «σημαία» θα κρεμαστεί ξανά στον… ιστό της, σε μια κίνηση που όλοι περίμεναν εδώ και χρόνια. Η αποχώρηση του Διαμαντίδη το 2016 από την ενεργό δράση, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο εμβληματικός παίκτης θα συνεχίσει. Ωστόσο, εκείνη τη χρονική στιγμή δεν προχώρησε η σκέψη να του δοθεί πόστο στην ομάδα. Οι δύο πλευρές είχαν επαφές με τον «3D» να πηγαίνει συνέχεια στα παιχνίδια του τριφυλλιού, ενώ ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.

Η διοίκηση του «εξάστερου» ήθελε με τη σειρά της να αξιοποιήσει τις γνώσεις και τον χαρακτήρα του Διαμαντίδη. Και φαίνεται πως τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Στο πλαίσιο της ανοικοδόμησης που έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό, ο εμβληματικός αρχηγός θα έχει ρόλο. Αυτός θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει αρμοδιότητες τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και τις ακαδημίες της πράσινης ΚΑΕ. Διαμαντίδης και Παναθηναϊκός θα έχουν ραντεβού τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου κλείσει και τυπικά το θέμα. Αφού πρώτα αποσαφηνιστεί ο ρόλος του 40χρονου πρώην καλαθοσφαιριστή και έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Μπάσκετ Λιγκ-Παναθηναϊκός: Παίζει του Νοκό

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση είναι αυτή του Λάντρι Νοκό. Ο σέντερ της Άλμπα Βερολίνου είναι στο στόχαστρο του τριφυλλιού και αναμένεται να μπει στο προσκήνιο άμεσα. Όταν ολοκληρωθούν οι διεργασίες στους πράσινους και ξεκινήσουν τον προγραμματισμό, ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο πρώτος που θα ασχοληθούν. Ο Καμερουνέζος έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον Παναθηναϊκό για τον αντικαταστάτη του Τζέικομπ Ουάιλι. Ειδικότερα είναι καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που ψάχνουν πρωτίστως στο τριφύλλι.

Δείτε ακόμη

Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!
Πλησιάζει ο Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις