Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νιούκαστλ – Ιμόμπιλε: Μαθαίνει Αραβικά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νιούκαστλ – Ιμόμπιλε: Μαθαίνει Αραβικά!

Νιούκαστλ - Ιμόμπιλε: Η ομάδα του αγγλικού βορρά περνάει σε χέρια Αράβων και ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον τοπ σκόρερ της Serie A!

ΝιούκαστλΙμόμπιλε: Ακόμα μία ομάδα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής …γειτονιάς στον κόσμο περνάει σε Αραβικό έλεγχο. O λόγος για τη Νιούκαστλ. Η επικύρωση από πλευράς λίγκας απομένει για να εγκριθεί η είσοδος του Αραβικού τραστ στον κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ και να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας της Βορείου Αγγλίας. Οταν ανάψει το πράσινο φως η επιτροπή ελέγχου, τότε θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νιούκαστλ. Οι δε Άραβες, που είναι πλέον μία ανάσα από το να μπουν στο κλαμπ, φέρονται διατεθειμένοι να επενδύσουν πακτωλό χτημάτων για ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι των Αράβων επενδυτών που θα τρέξουν την ομάδα έχουν ήδη αρχίσει τις προσπάθειες σοβαρής ενίσχυσης. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την προσπάθεια που γίνεται να μετακινηθεί στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Η “Gazzetta dello Sport” αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως η ομάδα του αγγλικού Βορρά επιχειρεί να αποκτήσει τον στράικερ της Λάτσιο με υψηλότατο συμβόλαιο.

Νιούκαστλ – Ιμόμπιλε: Τρίτη και φαρκαμερή!

Οπως αναφέρεται στην ιταλική εφημερίδα, η Νιούκαστλ φέρεται έτοιμη να προσφέρει 55 εκατ. ευρώ για την Λάτσιο. Sτον ίδιο τον Ιταλό επιθετικό και τοπ σκόρερ της Serie A (27 γκολ σε 26 ματς φέτος) προσφέρει συμβόλαιο με 8 εκατ. ευρώ ετησίως. Και αυτά όλα, για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας! Το συμβόλαιό του Ιμόμπιλε με την Λάτσιο έχει ισχύ ως το 2023. Ο Ιταλός άσος έχει κάνει δύο απόπειρες να παίξει εκτός χώρας, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη παλιότερα.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ
Έρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέρα
Βόκολος: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις