Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πρίντεζης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Πρίντεζης

Μπάσκετ Λιγκ-Ολυμπιακός: Παίκτης του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Πρίντεης, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι ερυθρόλευκοι.

Μπάσκετ Λιγκ-Ολυμπιακός: Παίκτης του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι ερυθρόλευκοι. Διεθνής φόργουορντ συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/06) με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Πρίντεζης και οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και τη σεζόν 2020/21. Η παραμονή του παίκτη στο λιμάνι ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Για τους γνωρίζοντες ήταν μια περίπτωση που θα έκλεινε θετικά. Ουσιαστικά απέμενε το τυπικό μέρος της με τη συνάντηση του παίκτη και των αδερφών Αγγελόπουλων. Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρεται: «Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/06) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια σεζόν».

Ο Πρίντεζης έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού, στη σύγχρονη εποχή των ερυθρολεύκων. Μετά την εξέλιξη αυτή θα φοράει τα ερυθρόλευκα για 10η σερί σεζόν, μετά την επιστροφή του από την Ουνικάχα Μάλαγα. Με τον Ολυμπιακό ο 35χρονος έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων (2012, 2015, 2016), 2 Euroleague (2012, 2013), 1 Κυπέλλου Ελλάδας (2011), αλλά και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου (2013). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίντεζης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα (2010-20). Πλέον, όλα δείχνουν ότι θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μπάσκετ Λιγκ-Ολυμπιακός: Πρόταση στον Γκιλ

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άντονι Γκιλ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση 1.8 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια στον παίκτη. Ωστόσο, στο δημοσίευμα τονίζεται πως δεν υπάρχει συμφωνία. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν επίσης ότι για τον Ολυμπιακό, ως εναλλακτική για την περίπτωση του Γκιλ, βρίσκεται ο Άλεξ Πόιθρες.

Δείτε ακόμη

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά στέφθηκε η Μπάγερν

Ζήτησε ξένους διαιτητές ο Ολυμπιακός!

Στον αέρα η επανεκκίνηση λόγω αύξησης των κρουσμάτων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις