Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το σφράγισε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το σφράγισε

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Επεσε η Πάντερμπορν, σώθηκε οριστικά η Ουνιόν, αγκαλιά με την τετράδα η Γκλάντμπαχ - Με την πλάτη στο καναβάτσο η Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη πήρε η Γκλάντμπαχ σε ματς σταθμός για τη συνέχεια της σεζόν, επιβλήθηκε 3-0 της Βόλφσμπουργκ και πλέον έχει βάλει βάσεις τετράδας και Τσάμπιονς Λιγκ! Πρόσωπο του ματς αναμφίβολα ο Χόφμαν ο οποίος με δύο τέρματα (10’, 30’) έδειξε το δρόμο στην ομάδα του. Το 3-0 το πέτυχε ο Στιντλ (65’) σε ένα ματς που κρίθηκε εύκολα και ξεκάθαρα. Την ίδια ώρα, η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε 2-1 της Χέρτα (Γκρίφο 61’, Πέτερσεν (71’) και μπήκε γερά στη μάχη Ευρώπης! Η Χέρτα το πάλεψε στα ίσα, αλλά το πέναλτι-ισοφάριση του Ιμπίσεβιτς (66’) δεν στάθηκε αρκετό.

Στο Βερολίνο η Ουνιόν υπέταξε 1-0 την Πάντερμπορν που πλέον έπεσε κατηγορία και μαθηματικά. Το ματς κρίθηκε, μάλιστα, από αυτογκόλ, ένας παίκτης της Πάντερμπορν την έστειλε με τη βούλα στην Τσβάιτελιγκα, ο Ζολίνσκι (27’). Η Ουνιόν κράτησε το σκορ με σχετική ευκολία και είχε φάσεις και για άλλα γκολ. Πλέον με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Βερολίνου σώθηκε και μαθηματικά!

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τώρα μόνο νίκες

Στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής η Βέρντερ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει βαθμό από την Μπάγερν. Είχε μετρημένες καλές στιγμές, όμως βρέθηκε να χάνει στο 43’ με γκολ του Λεβαντόφσκι. Όταν έπαιξε το τελευταίο 10λεπτο με παίκτη παραπάνω πίεσε και έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε ίσως μοιραία ήττα! Η Μπάγερν με αυτό το τρίποντο κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Η Βέρντερ θέλει μονο νίκες πια και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις