Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – Covid-19: Ρεκόρ κρουσμάτων στη Φλόριντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – Covid-19: Ρεκόρ κρουσμάτων στη Φλόριντα

ΝΒΑ - Covid-19: Δεν εκτονώνεται η έξαρση κρουσμάτων κορωναϊού στο Ορλάντο, αναμένεται και περαιτέρω κορύφωση! - Ερωτηματικά για το restart!

ΝΒΑCovid-19: Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πλάνα για επανέναρξη στο ΝΒΑ! Ρεκόρ κρουσμάτων κοροναϊού με 2.783 νέες επιβεβαιωμένες ασθένειες επί συνόλου περίπου 80 χιλιάδων είχαμε χθες στη Φλόριντα! Όπου Φλόριντα, βλέπε Ορλάντο, η πόλη η οποία έχει επιλεγεί για το restart του πρωταθλήματος στις 30 Ιούλη! Υπάρχει, μάλιστα, εκτίμηση πως η κατάσταση δεν βαίνει προς εκτόνωση. Οι ειδικοί αναμένουν να αυξηθούν και άλλο τα κρούσματα τις επόμενες μέρες. Οι αντιδράσεις των παικτών ήδη έχουν ενταθεί με κύριο εκφραστή αυτών τον Καϊρί Ίρβινγκ!

Ο Ιρβινγκ έχει εκφραστεί ανοιχτά για την συνέχεια της σεζόν του ΝΒΑ, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό να τελειώσει το πρωτάθλημα. Και να κινδυνεύσει η υγεία παικτών. Ετσι δημιούργησε μια νέα ομάδα παικτών παρέα με τον Έιβερι Μπράντλεϊ. Μαζί έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με επιστολή που δημοσίευσε ο Τύπος και σύνθημα «Δεν υποστηρίζω την επιστροφή στην δράση». Και μέσα σε όλα αυτά και εμπλοκη της υπόθεσης Φλόιντ και των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ!

ΝΒΑ – Covid-19: “Προς την ομαλότητα”

Ο Σλίβερ αναφερόμενος στις αντιδράσεις για το restart του ΝΒΑ εξήγησε ότι κατανοεί όσους αντιδρούν. Και τόνισε πως καταλαβαίνει ότι δεν είναι και η ιδανικότερη κατάσταση. Αλλά σημείωσε πως: “Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για τη δική μας ομαλότητα εν μέσω της πανδημίας. Στη μέση μιας ύφεσης με 40 εκατομμύρια άνεργους, και με τεράστια κοινωνική αναταραχή στη χώρα. Ψάχνουμε μια ευκαιρία να ξαναρχίσουμε αυτό το πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε μπροστά”. Υπέρ της επανεκκίνησης έχει ταχθεί και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις