Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: «Αλλοίωση με Έλληνες»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: «Αλλοίωση με Έλληνες»

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Τον ορισμό ξένων διαιτητών στα υπόλοιπα ματς του κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε σήμερα ο Ολυμπιακός, με επιστολή του στην ΚΕΔ.

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Τον ορισμό ξένων διαιτητών στα υπόλοιπα ματς του κυπέλλου Ελλάδας ζήτησε σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι με σχετική επιστολή που απέστειλαν στην ΚΕΔ, επικαλούμενοι λόγους ισονομίας, αιτούνται τη διεξαγωγή των ρεβάνς με ξένους ρέφερι. Ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχιστεί με μη Έλληνες διαιτητές ο θεσμός του κυπέλλου. Αυτό που υποστηρίζουν οι Πειραιώτες είναι ότι από τη στιγμή που όλα τα ματς ως τώρα έγιναν με ξένους, τότε θα πρέπει να συνεχιστεί έτσι το κύπελλο. Εφόσον πλέον έχει επιτραπεί η είσοδος πτήσεων από το εξωτερικό, τότε μπορούν να έρθουν ρέφερι από την Ευρώπη. Άρα, θα μπορεί ο θεσμός να συνεχιστεί με το αρχικό του φορμάτ.

Από τον Ολυμπιακό ζήτησαν οι διαιτητές που θα επιλεχθούν για αγωνιστικό χώρο και VAR να είναι του υψηλότερου επιπέδου. Μάλιστα, αναφέρουν πως οποιαδήποτε άλλη κίνηση της ΚΕΔ θα συνιστά αλλοίωση των όρων διεξαγωγής της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι ουσιαστικά «απαιτούν» την παρουσία ξένων διαιτητών, καθώς θεωρούν ότι μόνο έτσι διατηρείται η ισονομία. Νωρίτερα και από τον Άρη είχαν εκφράσει αντίστοιχη επιθυμία. Κοινή θέληση των δύο ομάδων είναι να υπάρχουν και οπαδοί στις ρεβάνς των ημιτελικών!

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ζήτησε 20 εκ. ευρώ για Τσιμίκα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας ο Ολυμπιακός απαιτεί 20 εκ. ευρώ για την πώληση του Κώστα Τσιμίκα. Το σάιτ «le10sport.com», υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν αυτό το ποσό από τη Νις για την παραχώρηση του Τσιμίκα! Αφενός το δημοσίευμα αυτό επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον παίκτη. Αφετέρου –αν ευσταθεί– αποκαλύπτει το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον 24χρονο μπακ. Ένα ποσό που απέχει πάρα πολύ από την προσφορά των ανθρώπων της Νις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη γαλλική ομάδα κοστολογούν τον Τσιμίκα με ένα ποσό κοντά στα 7 με 8 εκ. ευρώ!

Δείτε ακόμη

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Στον αέρα η επανεκκίνηση λόγω αύξησης των κρουσμάτων
Το “μπαμ” με παίκτη Game Changer η -β’ κατηγορίας- Ομόνοια Ψευδά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις