Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπρος – Ομόνοια Ψευδά: Κόλπο γκρόσο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος – Ομόνοια Ψευδά: Κόλπο γκρόσο!

Κύπρος - Ομόνοια Ψευδά: Η ομάδα της επαρχίας της Λάρνακας στη Νότια Κύπρο συμφώνησε με τον Ντάνιελ Πράνιτς που θα συνεχίσει σαν παίκτης-βοηθός προπονητής!

ΚύπροςΟμόνοια Ψευδά: Μπορεί να του χρεωθούν πολλά. Τον έχουν πει από αδιάφορο, μέχρι κλαρινογαμπρό. Και από πρόωρα βετεράνο, μέχρι ότι θυσιάζει την ομάδα για το άτομό του. Μολονότι ποδοσφαιρικά δεν είχε ποτέ δώσει ισχυρά δικαιώματα για κάτι τέτοιο. Αλλά κακό παίκτη; Ποτέ. Το όνομα αυτού, Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο 37 ετών πια Κροάτης άσος, πρώην διεθνής, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, άλλοτε βασικότατο στέλεχος της Μπάγερν Μονάχου. Ο οποίος έχει αποδείξει πως οτιδήποτε ελληνικό το γουστάρει και δεν μένει μακριά από την πατρίδα ή το έθνος μας.

Κύπρος – Ομόνοια Ψευδά: Μετά την Αγία Νάπα, Ψευδάς

Αυτή τη φορά, όμως, ο Πράνιτς δεν βρήκε ομάδα στην Ελλάδα, αλλά πήγε στην Κύπρο, όπου μετά την Αγία Νάπα (είχε φέτος 17 συμ./1 γκολ) συμφώνησε με την Ομόνοια Ψευδά, ομάδα που μετέχει στην Β΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Μεγαλονήσου! Ο Ντάνιελ Πράνιτς θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μάλιστα, ενώ θα εκτελεί και χρέη ασίσταντ κόουτς! 

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ
Έρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέρα
Βόκολος: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις