Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ο Καρυπίδης ζήτησε την ενίσχυση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ο Καρυπίδης ζήτησε την ενίσχυση

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Αν και έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό για δύο μεταγραφικές περιόδους από τη ΦΙΦΑ ο Άρης, ο Θοδωρής Καρυπίδης άναψε το «πράσινο φως» για μεταγραφές!

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Τι κι αν ο Άρης να έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό για δύο μεταγραφικές περιόδους από τη ΦΙΦΑ. Ο Θοδωρής Καρυπίδης, μιλώντας στους άμεσους συνεργάτες του, άναψε σήμερα το «πράσινο φως» για να γίνουν μεταγραφές! Κάτι που δείχνει ότι ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων είναι αισιόδοξος ότι θα αρθεί η ποινή της ομάδας του. Αυτό που ουσιαστικά πιστεύει ο Καρυπίδης είναι ότι στο δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου η ομάδα θα λειτουργεί χωρίς εμπόδια. Γι’ αυτό και ζήτησε να εφαρμοστεί το μεταγραφικό πλάνο που είχε παγώσει το τελευταίο διάστημα. Ο επιχειρηματίας αποφεύγει να πει περισσότερα, ωστόσο κινείται διαρκώς για να ανοίξει ο δρόμος λειτουργίας της ΠΑΕ χωρίς προβλήματα.

Η προεργασία για την εύρεση ποδοσφαιριστών ήταν εντατική στον Άρη κατά το διάστημα της καραντίνας. Βέβαια, η αβεβαιότητα με τη ΦΙΦΑ δεν επέτρεπε στους κίτρινους να κινηθούν, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν επαφές λόγω. Η απαγόρευση μεταγραφών δεν το επέτρεπε, όπως επίσης δεν υπήρχε και η προοπτική για τους μεταγραφικούς στόχους. Με λίγα λόγια κανείς δεν θα περίμενε να αλλάξει η απόφαση της ΦΙΦΑ για τον Άρη. Πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι αισιόδοξοι και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με παίκτες!

Στο CAS για τον Ίμπε

Προσφυγή στο CAS για την περίπτωση του Τζον Ίμπε κατέθεσαν από τον Άρη. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, που είχε αγωνιστεί στους κίτρινους τη σεζόν 2013-14, έχει δικαιωθεί από τη ΦΙΦΑ. Μάλιστα, η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας του επιδίκασε το ποσό των 198.000 ευρώ από την παλιά ΠΑΕ. Την ίδια στιγμή στον Άρη περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης για τον Φιορίν Ντουρμισάι. Και γι’ αυτόν αναμένεται να προσφύγουν ξεχωριστά στο CAS. Σίγουρα πρόκειται για δύο υποθέσεις επηρεάζουν τον Άρη για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβληθεί.

Δείτε ακόμη

«Μένει στον Ολυμπιακό ο Γκασπάρ»
Πρόβλημα με Αθανασιάδη για ΑΕΚ
Σείεται το οικοδόμημα της πρέμιερ λιγκ από τα… μεθεόρτια της πανδημίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις