Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Θλάση ο Αθανασιάδης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Θλάση ο Αθανασιάδης

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Με τα γνωστά, αλλά και ένα έξτρα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ.

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Με τα γνωστά, αλλά και ένα έξτρα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα και ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος θα λείψει και μακροχρόνια. Ο τρίτος την τάξει τερματοφύλακας της Ένωσης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μπότος και Γαλανόπουλος που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι αύριο στις 18:00 για τους κιτρινόμαυρους.

Τα παραπάνω προβλήματα, βέβαια, δεν επηρεάζουν άμεσα τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Ιταλός τεχνικός ήξερε (πλην του Αθανασιάδη) τις απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει εν όψει του κυριακάτικου ματς. Στο μυαλό του Ιταλού είναι η χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα στο αρχικό σχήμα, εφόσον ο Πορτογάλος επιβεβαιώσει ότι δεν έχει ενοχλήσεις. Δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και τον Αραούχο στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός έσπασε τα κοντέρ και πήρε χρόνο και κόντρα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στο μυαλό του Καρέρα είναι και το 4-4-2 με Μάνταλο-Βέρντε στα άκρα και Κρίστισιτς-Σιμόες στον άξονα, με τον Λιβάγια σίγουρο μπροστά.

Εκτός ο Ναμπί στον ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ-ΟΦΗ: Με ξαφνικό πρόβλημα συνεχίστηκε και η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Αντίλ Ναμπί ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Η συμμετοχή του Άγγλου μέσου κόντρα στην Ένωση θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ζοάο Βίκτορ, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ατομικό συνέχισε ο Φελίπε Σόουζα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία. Η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ήταν αφιερωμένη σε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, ενώ στο φινάλε έγινε δίτερμα. Επόμενη προπόνηση για τους Κρητικούς είναι αύριο το πρωί στις 08:30.

Δείτε ακόμη

Σείεται το οικοδόμημα της πρέμιερ λιγκ από τα… μεθεόρτια της πανδημίας
FIA – Ferrari κάνουν στροφή προς το γυναικείο κοινό με θηλυκούς πιλότους!
Καμπάνα παραδειγματισμού στον Ντέλε Αλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις