Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί την οψιόν για Γκασπάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί την οψιόν για Γκασπάρ

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι το μέλλον του Μπρούνο Γκασπάρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, που αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγορά του.

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι το μέλλον του Μπρούνο Γκασπάρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, που αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγορά του. Η εφημερίδα «A Bola» φιλοξένησε δημοσίευμα για τον Ανγκολέζο άσο, σημειώνοντας ότι οι Πειραιώτες θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Γκασπάρ. Παρότι δεν του έχει δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν, ο τεχνικός του Ολυμπιακού πιστεύει στις δυνατότητές του. Για τον λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς που έχουν συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για την περίπτωση του Γκασπάρ είχαν μιλήσει από τον Ολυμπιακό με τη Σπόρτινγκ πριν λίγες ημέρες. Στην επικοινωνία τους οι ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει αφενός την παράταση του δανεισμού του παίκτη για λίγες ημέρες. Αφετέρου συζήτησαν και το ενδεχόμενο παράτασης της ημερομηνίας καταβολής της ρήτρας αγοράς του. Κάτι που δείχνει ότι όντως στον Ολυμπιακό επιθυμούν την παραμονή του 27χρονου άσου. Βέβαια, σε περίπτωση μη καταβολής της ρήτρας τα πάντα θα κριθούν και από τις διαθέσεις της Σπόρτινγκ. Πιο συγκεκριμένα, στο κατά πόσο θα ρίξουν οι Πορτογάλοι τα «θέλω» τους για την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Αλέν

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Την περίπτωση του Μπόμπι Αλέν εξετάζουν στον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα. Στη Μεγαλόνησο γράφεται ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Γάλλου τερματοφύλακα, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο 28χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» πέρυσι ως ελεύθερος από τη Ντιζόν και έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Με τους Πειραιώτες αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα ματς φέτος, αφού ήταν δεύτερος την τάξει πίσω από τον Ζοσέ Σα. Αν δεν υπάρξει πρόταση για τον τελευταίο, δεν αποκλείεται να συναινέσουν από τον Ολυμπιακό στην παραχώρηση του Γάλλου τερματοφύλακα. Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά, αφού ο Αλέν έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Δείτε ακόμη

Πρόβλημα με Αθανασιάδη για ΑΕΚ
Σείεται το οικοδόμημα της πρέμιερ λιγκ από τα… μεθεόρτια της πανδημίας
FIA – Ferrari κάνουν στροφή προς το γυναικείο κοινό με θηλυκούς πιλότους!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις