Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0: Σε μπελάδες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0: Σε μπελάδες

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0: Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε γιατί είχε την ουσία - Προτελευταίοι με 17 βαθμούς κινδυνεύουν οι Αγρινιώτες

ΛΑΜΙΑΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0: Η Λαμία είχε την ουσία και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού, στο ματς που έκλεισε την πρεμιέρα των πλέι άουτ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε τους 30 βαθμούς. Ουσιαστικά έχει καθαρίσει για την υπόθεση παραμονή. Αφησε τον Παναιτωλικό προτελευταίο στη Σούπερ Λιγκ με 17 βαθμούς και στον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλή παρουσία στο ματς. Εδειξαν ότι θα πρέπει να αλλάξουν πρόσωπο στη συνέχεια αν δεν θέλουν να υποβιβαστούν στη Super League 2. Οι γηπεδούχοι έκαναν αυτό ακριβώς που έπρεπε για να φτάσουν στο τρίποντο και να τελειώσουν οριστικά με τη σωτηρία.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0: Κεφάλι στο σκορ με Βιγιάλμπα

Στο 14’ η Λαμία προειδοποίησε με την κεφαλιά του Βιγιάλμπα, μετά από κεφαλιά πάσα του Αραβίδη, αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε εντυπωσιακά. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δεν είχε απάντηση στο 30’ όταν και πάλι ο Αραβίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Αγρινιωτών. Την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Βιγιάλμπα, με τον Αργεντινό να πλασάρει σωστά και να ανοίγει το σκορ.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου είχαν μια καλή στιγμή στο 28’ με τον Ρόσα και με τον Ντάουντα στο 41’. Και στις δύο περιπτώσεις όμως ο Κάχριμαν είπε «όχι». Άλλο ένα σουτ του Μαλή στο 42’ κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Λαμίας. Στο 49’ ο Βασιλόγιαννης πλάσαρε λίγο άουτ!

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0: Καθάρισε στο 78’

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία «κλείδωσε» τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να μην μπορούν να απειλήσουν. Μοναδική εξαίρεση η κεφαλιά του Κέβιν που πέρασε άουτ στο 49’. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι στην κόντρα κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς στο 78’. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Μπιανκόνι και Μπεχαράνο, ο δεύτερος «σέρβιρε» και ο πρώτος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο ματς.

Το φύλλο αγώνα

ΓΚΟΛ: 30’ Βιγιάλμπα, 78’ Μπιανκόνι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρέσκας-Φωτόπουλος, Παπαδάκης, 4ος Καραντώνης, VAR: Φωτιάς, Τριανταφύλλου.

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Κάχριμαν, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε (76′ Δημούτσος), Μπεχαράνο (87′ Πλιάτσικας), Βασιλόγιαννης (76′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (55′ Μπουλούλης), Αραβίδης (55′ Καραμάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίεστεντ (46′ Λιάβας), Κέβιν (71′ Λουσέρο), Τσιγγάρας (71′ Μπαϊροβιτς), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (71′ Αριγίμπι), Άλβαρες, Ντάουντα (83′ Ντουάρτε).

Δείτε ακόμη:

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ
Το μυαλό στην Μπαρτσελόνα έχει ο Νεϊμάρ
Βαλμπουενά: Το ίδιο πνεύμα και στα επόμενα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις