Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Αιτόρ στα πράσινα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Αιτόρ στα πράσινα

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Φέρεται να έχει ήδη περάσει εργομετρικά στην Ισπανία κι έρχεται στην Αθήνα - Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Τελειωμένη μεταγραφή είναι για τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ. “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία της με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευθετηθούν τα διαδικαστικά ζητήματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ ο Ισπανός εξτρέμ φέρεται να έχει υποβληθεί ήδη σε εργομετρικά τεστ στην Ισπανία. Μάλιστα πιθανότατα έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό! 

Η ΠΑΕ δημοσιεύει και το επίσημο βιογραφικό του παίκτη: “Ο Αϊτόρ γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1996 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μετακινήθηκε ως έφηβος στην Εσπανιόλ και επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών το 2015. Πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε αγώνα Κυπέλλου στις 2/12/2015 με αντίπαλο τη Βιγιανοβένσε. Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ και έπαιξε κυρίως στη δεύτερη ομάδα. Το 2017 μετακόμισε στη Σεβίλλη, παίζοντας πάλι στη δεύτερη ομάδα. Τελικά στα 22 του επέλεξε να φύγει από την Ισπανία, αποδεχόμενος την πρόταση της ολλανδικής Τβέντε. Έκανε δύο πολύ καλές σεζόν. Την πρώτη ήταν ο καλύτερος παίκτης της (σκόραρε 13 φορές), οδηγώντας την στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν και πάλι βασικός, σκοράροντας 7 φορές σε 21 συμμετοχές”.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο Εσπινόζα

Επιπλέον, τα ολλανδικά ΜΜΕ πέραν της είδησης για τον Αϊτόρ, επιβεβαιώνουν και τις φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εσπινόζα. Του 27χρονου δημιουργικού χαφ που κατά τα φαινόμενα μένει ελεύθερος από την Τβέντε. Ο Εσπινόζα δεν συμφώνησε με τους Ολλανδούς για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο και το τριφύλλι που είχε δείξει ζωηρό ενδιαφέρον μέσω του Ρόκα, είναι πρώτη επιλογή του αυτή τη στιγμή.

O Χαβιε Εσπινόσα

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις