Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Συνεχίζουμε δυνατά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Συνεχίζουμε δυνατά

Ολυμπιακός - Μαρινάκης: Τιτίβισμα με πανηγυρικό βίντεο και μήνυμα για το διπλό - Επανεμφάνιση Θεοδωρίδη: “Δεν έχω ξαναδεί τόσο κακό ΠΑΟΚ”

ΟλυμπιακόςΜαρινάκης: Μετά το διπλό στην Τούμπα που στέφει τον Ολυμπιακό ουσιαστικά από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter το δικό του μήνυμα. “Ξεκινήσαμε με νίκες και συνεχίζουμε δυνατά” αναφέρει το …τιτίβισμα Μαρινακη που συνοδεύεται και από θριαμβευτικό βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας με  τα πανηγύρια των παικτών μετά τη νίκη στο ντέρμπι που τους στέλνει στο +17 και τους χαρίζει τον τίτλο!

https://www.instagram.com/p/CBJTnfon4yR/?utm_source=ig_embed

Πέραν του Μαρινάκη, όμως, δηλώσεις έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε χαθεί από τα ραντάρ των ΜΜΕ για λίγο καιρό και βρέθηκε στην Τούμπα. Ετσι, μετά τη νίκη των “ερυθρόλευκων” μίλησε για όλα και φυσικά και για τον ΠΑΟΚ. “Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι στη ζωή μου. Είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να ανασυγκροτηθούν. Αυτή τη μεγάλη νίκη την αφιερώνουμε στα 5,5 εκατομμύρια φιλάθλους μας για να δουν πόσο μετράει η ομάδα μας, πόσο ένδοξη είναι, τι έχει γράψει στην ιστορία, που ήρθε εδώ μέσα και κατατρόπωσε έστω και με 1-0 γιατί είναι ακόμα αρχή”…

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Κανένα παράπονο από τον Θεοδωρίδη για τη φιλοξενία

Αναφερόμενος στη φιλοξενία του ΠΑΟΚ ο Σάββας Θεοδωρίδης υπογράμμισε: “Δεν έχουμε παράπονο από τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ. Πρέπει να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Δε δημιουργήθηκε το παραμικρό. Η αστυνομική δύναμη ήταν καταπληκτική και μέσα στο γήπεδο και παντού. Αλλά δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου, το λέω ειλικρινά, να δω έτσι τον ΠΑΟΚ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για την κατάντια του ΠΑΟΚ. Είναι τρομακτική η καθίζηση αυτής της ομάδας. Βρίζουν, φωνάζουν για την ομάδα. Δεν υπάρχει ομάδα. Δεν έχω ξανά δει τέτοιον ΠΑΟΚ στη ζωή μου”.

Δείτε ακόμη:

Βόκολος: Δύσκολη η κατάσταση, εύχομαι να τα καταφέρουμε
Τσιλιανίδης: Εχω εισπράξει αγάπη στον ΟΦΗ
Σόουζα: Ξέρουμε τι σημαίνει το κύπελλο για τον κόσμο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις