Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πανιώνιος – Σούπερ Λιγκ: Δύσκολα, αλλά μπορούμε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανιώνιος – Σούπερ Λιγκ: Δύσκολα, αλλά μπορούμε

Πανιώνιος - Σούπερ Λιγκ: “Γίνεται προσπάθεια να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας με οποιοδήποτε τρόπο"

Πανιώνιος – Σούπερ Λιγκ: Μπορεί ο Πανιώνιος να μπήκε με το δεξί στα play out, επικρατώντας 1-0 στην πρεμιέρα του Βόλου, ωστόσο η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στον Sport FM ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος σημείωσε πως όλοι στο στρατόπεδο των κυανερύθρων έχουν συνειδητοποιήσει ότι γίνεται μια προσπάθεια για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και πως θα κυνηγήσουν τις ελπίδες που έχουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνονται μεγάλα όνειρα και πως θα πρέπει οι παίκτες να παίξουν με ψυχή και να τα δώσουν όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε να αναλάβει την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έγινε την περίοδο της καραντίνας.

Πανιώνιος – Σούπερ Λιγκ: “Δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στο αθλητικό ραδιόφωνο Sport FM: “Ήταν δύσκολη περίοδος για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Κύλησε ο καιρός δουλεύοντας. Η προετοιμασία μας έγινε σε τέσσερα στάδια. Αρχικά ατομικά, με μικρό αριθμό παικτών, μετά σε μεγαλύτερα γκρουπ και δυο βδομάδες κάναμε ομαδικές προπονήσεις. Η δουλειά ήταν αρκετή, ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία με τους παίκτες, για να μείνουν σε εγρήγορση. Έγινε η επανεκκίνηση σε δύσκολες συνθήκες, κυρίως για τους ποδοσφαιριστές, που καλούνται να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά από μεγάλη διακοπή.. Είμαστε ομάδα με κίνητρο στα πλέι άουτ, είμαστε σε δύσκολη θέση. Στο πρώτο ματς παιχνίδι κάναμε μια σημαντική νίκη, χωρίς να αρκεί, καθώς υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια μπροστά μας”

Για τη μάχη του Πανιωνίου στα πλέι άουτ και τη μάχη σωτηρίας ο τεχνικός των κυανέρυθρων σημείωσε: “Η κατάσταση είναι δύσκολη. Υπάρχει βαθμολογική διαφορά με τις ομάδες που προπορεύονται. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν. Όλα τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα γίνει μια νέα προσπάθεια, που θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο να βγάλουμε τον Πανιώνιο από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Εύχομαι να τα καταφέρουμε. Στο ποδόσφαιρο αν δεν παίξεις, δεν μπορεί κανένας να σε καταδικάσει. Έχουμε ελπίδες και θα κυνηγήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο, πολλή προσπάθεια και δουλειά τις ελπίδες που έχουμε. Το μεγαλύτερο κίνητρο όλων μας είναι πως αγωνιζόμαστε για τον Πανιώνιο. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Ο Πανιώνιος έχει ισχυρό DNA, ιστορία, φανέλα και είναι τιμή για οποιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή την ομάδα. Σαφώς, προβλήματα υπάρχουν, αλλά είναι μεγάλο το κίνητρο. Ακόμα και οι νέοι παίκτες γνωρίζουν τι είναι ο Πανιώνιος. Υπάρχει ένα μείγμα παικτών με ικανότητες. Νέα παιδιά, που έδειξαν ότι ξέρουν που βρίσκονται. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πρέπει να είμαστε κοντά τους και να τους ευχαριστήσουμε για όσα έχουν κάνει ως τώρα”.

Πανιώνιος – Σούπερ Λιγκ: “Πρόβλημα η μεγάλη αποχή”

Αναφορικά με την αποχή που έχει προηγηθεί και το φόβο τραυματισμών, ο Βόκολος είπε: “Το πρώτο ζητούμενο του κάθε προπονητή είναι να αποφύγει τους τραυματισμούς. Δεν είναι πολύ εύκολο. Οι δυόμισι μήνες είναι μεγάλο διάστημα. Είναι λογικό να υπάρχουν θεματάκια. Αυτό που θέλω για όλες τις ομάδες είναι να τους αποφύγουν, για να φύγει αυτή η δύσκολη περίοδος χωρίς προβλήματα. Δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να κοιτάζουμε μακριά. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι με πολύ καλή ομάδα. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Πριν από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι θα χάσω ή θα κερδίσω, αλλά μπορείς να πεις ότι θα παίξω με ψυχή και θα δώσω ό,τι καλύτερο. Αυτό είναι η υποχρέωση του κάθε παίκτη”.

Δείτε ακόμη:
Super League: Πέντε αλλαγές και τάιμ άουτ στα ματς
27 χρόνια από το θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς πανδημίας το ντέρμπι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις