Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΦΗ – Σούπερ Λιγκ: Εδώ αγαπήθηκα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ – Σούπερ Λιγκ: Εδώ αγαπήθηκα!

ΟΦΗ - Σούπερ Λιγκ: Το εγκώμιο της διοίκησης του ΟΦΗ για τον τρόπο που του φέρθηκαν μετά τον τραυματισμό του έπλεξε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης

ΟΦΗΣούπερ Λιγκ: Το εγκώμιο της διοίκησης του ΟΦΗ για τον τρόπο που του φέρθηκαν μετά τον τραυματισμό του έπλεξε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova. Ο άσος των Κρητικών υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει δυνατός, ενώ μίλησε και για τη χθεσινή αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” που βρήκε την ομάδα του να χάνει στο φινάλε με 3-1 αν και προηγήθηκε. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μήνυμα συμπαράστασης του καλού του φίλου Δημήτρη Μάνου.

“Είναι λίγο δύσκολες οι πρώτες ημέρες, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ. Το διαχειρίζομαι, η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ και να παρακολουθώ τον αγώνα αλλά αυτά έχει η ζωή και το επάγγελμα μας”, υποστήριξε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός και συνέχισε: “Καμιά φορά η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως τα θέλουμε και όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Παρ’ όλα αυτά προσπαθώ να δω τα θετικά και το μόνο που περιμένω και ανυπομονώ είναι η επιστροφή μου και μακάρι να γυρίσω πιο δυνατός”.

ΟΦΗ – Σούπερ Λιγκ: “Θα επιστρέψω δυνατός”

Για το μήνυμα συμπαράστασης του Δημήτρη Μάνου και το κλίμα στον ΟΦΗ, ο Τσιλιανίδης σχολίασε: “Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Δημήτρης,  στενοχωρήθηκε πολύ όπως όλα τα παιδιά. Ήταν ένας τρόπος να μου δείξει την στήριξη και την αγάπη μου. Προσπαθώ να βρίσκω θετικά από όλα αυτά, είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή και την καριέρα μου και είμαι τυχερός που την περνάω όντας μέλος αυτής της ομάδας και μαζί με ανθρώπους που αγαπούν τον άνθρωπο Κοσμά Τσιλιανίδη και όχι τον ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι έχω εισπράξει αγάπη από τους ανθρώπους και όλο αυτό μου δίνει δύναμη για να ανταπεξέλθω και μέσα από όλο αυτό θα κερδίσω πολλά και θα επιτρέψω δυνατός και ψυχολογικά αλλά και συναισθηματικά για τους ανθρώπους και φυσικά για την ομάδα”.

Για το χθεσινό ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το εκπληκτικό γκολ του Γκάμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο 26χρονος άσος του ΟΦΗ είπε: “Σίγουρα, ανά διαστήματα ήρθε λίγο η κούραση και η έλλειψη ρυθμού. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, υπήρχε μεγάλη διάθεση και από τις δύο ομάδες. Έγινε μια καλή αρχή πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε. Σίγουρα αγώνα με τον αγώνα οι δύο ομάδες θα βελτιώνονται. Το ματς αυτό είχε ομοιότητα με το παιχνίδι του Ηρακλείου. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ που θα έβαζε δύσκολα στον Άρη. Όμως, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση. Το φάουλ του Γκάμα ήταν άπιαστο. Όταν ο εκτελεστής πάει εκεί την μπάλα εύχεσαι να πάει στο δοκάρι”.

Δείτε ακόμη:

Super League: Πέντε αλλαγές και τάιμ άουτ στα ματς
27 χρόνια από το θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς πανδημίας το ντέρμπι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις