Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – Σούπερ Λιγκ: “Όλα για τελικό”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – Σούπερ Λιγκ: “Όλα για τελικό”!

Αρης - Σούπερ Λιγκ: Την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου έδωσε ο Ούγκο Σόουζα

ΑρηςΣούπερ Λιγκ: Την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Ούγκο Σόουζα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη. Ο άσος των κίτρινων αναφέρθηκε επίσης στο διάστημα της καραντίνας και το πόσο δύσκολο ήταν για όλους, σημειώνοντας το πόσο σημαντικό είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση με νίκη για την ομάδα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνέχεια των πλέι οφ, τα οποία οι Θεσσαλονικείς κοιτούν το καθένα ξεχωριστά, αλλά και την απουσία του κόσμου που επηρεάζει πολύ τον Άρη.

Αναλυτικά ο Σόουζα είπε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: “Ήταν ένα δύσκολο διάστημα έπρεπε και να προπονηθούμε και να μείνουμε παράλληλα ασφαλείς. Ωστόσο επιστρέψαμε με νίκη όλα δείχνουν να είναι καλύτερα για τη συνέχεια. Σίγουρα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και δεν είναι εύκολο να προπονηθείς όταν είσαι σπίτι. Είχαμε βέβαια ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που έπρεπε να τηρήσουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη διατροφή η οποία είναι δύσκολη να την ακολουθείς όταν είσαι σπίτι, έπρεπε να κοιμόμαστε τις ίδιες ώρες. Νομίζω ότι όλοι έμειναν σε καλή φόρμα”.

Αρης – Σούπερ Λιγκ: “Όλα για το κύπελλο”

Για τα πλέι οφ ο Σόουζα υπογράμμισε: “Ξέρουμε ότι πλέον είναι δύσκολα, είμαστε στα πλέι οφ οπότε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να προπονούμαστε σκληρά γιατί δεν αρκεί μόνο ο ρυθμός των αγώνων για να είμαστε σε καλή κατάσταση, κοιτάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Οσο για το μεγάλο στόχο, τον τελικό: “Είναι κάτι που το θέλει ο κόσμος η ομάδα και εμείς. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάμε στον τελικό”.

Για τα άδεια γήπεδα, τέλος, σημείωσε: “Το γήπεδο μας είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα είναι ένα γήπεδο που δημιουργείται μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και είναι κάτι το οποίο μας έλειψε πάρα πολύ σήμερα, ωστόσο προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Ακούγαμε τις φωνές του κόσμου έξω από το γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι τους ευχαριστήσαμε”.

Αρης – Σούπερ Λιγκ: Διήμερο ρεπό

Η νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα των play offs έφερε και τη σχετική… επιβράβευση για τους κίτρινους. Ο Μίκαελ Ένινγκ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του στο γήπεδο και τη μεγάλη ανατροπή, που οδήγησε τους Θεσσαλονίκεις στη νίκη επί της πρεμιέρας. Γι’ αυτό και ο τεχνικός του Άρη έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του να το… γιορτάσουν με ξεκούραση. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν διήμερο ρεπό, αφού τους δόθηκε άδεια για να χαλαρώσουν σήμερα και αύριο (Δευτέρα). Έτσι, η επιστροφή στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε ακόμη:

Super League: Πέντε αλλαγές και τάιμ άουτ στα ματς
27 χρόνια από το θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς πανδημίας το ντέρμπι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις