Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: “Ο ένας για τον άλλον”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: “Ο ένας για τον άλλον”

Ολυμπιακός - Βαλμπουενά: “Παίξαμε ο ένας για τον άλλον. Σημαντική η ποιότητα, αλλά ακόμα πιο σημαντικό το ομαδικό πνεύμα που επιδείξαμε”

ΟλυμπιακόςΒαλμπουενά: Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τα στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του και του έδωσαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά και πάλι, κλέβοντας από τον Βιερίνια και βγάζοντας την ασίστ στον Ελ Αραμπί για στο γκολ που έμελλε να κρίνει εντέλει την αναμέτρηση! Σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Ματιέ Βαλμπουενά είπε: “Το πιο σημαντικό πράγμα που είχαμε σήμερα εκτός από την ποιότητα ήταν το ομαδικό πνεύμα. Παίξαμε ο καθένας για τον συμπαίκτη του και είχαμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία”.

Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: Οσον αφορά στη συνέχεια; Ο βραχύσωμος βιρτουόζος μέσος υπογράμμισε: “Αυτό το πνεύμα πρέπει να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα εννιά αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε δυνατή ψυχολογία και πνεύμα νικητή”.

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις