Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – μεταγραφές: Μόνο Μπάρτσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – μεταγραφές: Μόνο Μπάρτσα

Νεϊμάρ - μεταγραφές: Ο Βραζιλιάνος σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της “El Mundo Deportivo” δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στο Καμπ Νου

Νεϊμάρμεταγραφές: Το μυαλό στην Μπαρτσελόνα έχει ο Νεϊμάρ και το ομολόγησε και στους συμπαίκτες του. Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπάρτσα και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας “El Mundo Deportivo”, αποφασισμένος να επιστρέψει στο Καμπ Νου. Μάλιστα, το ρεπορτάζ της “El Mundo” λέει πως είπε στους συμπαίκτες του ότι θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει στους Καταλανούς. 

Αν η είδηση της καταλανικής εφημεριδας είναι ακριβής, η μοναδική επιθυμία του 28χρονου άσου είναι να επιστρέψει στην Βαρκελώνη. Γι αυτό και αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο. Συμβόλαιο, πάντως, που λήγει το 2022. Σε κάθε περίπτωση, ο Νεϊμάρ δεν θέλει να έρθει σε κόντρα με τη διοίκηση της Παρί. Θα επιδιώξει το καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Νεϊμάρ – μεταγραφές: Η Ρεάλ και οι άλλοι

Ο Νεϊμάρ είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παρί. Και μεταξύ αυτών και της Ρεάλ Μαδρίτης. H οποία, πάντως, δεν μοιάζει διατεθειμένη να ρισκάρει τη μεταγραφή Μπαπέ για τα μάτια του ιδιόρρυθμου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις