Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γαλλία – Ντιζόν: Πεγκί καλεί Τζιμπρίλ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλία – Ντιζόν: Πεγκί καλεί Τζιμπρίλ!

Γαλλία - Σισέ: Πλησιάζει στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο Σισέ να παίξει στην ligue 1 για να πετύχει τα 4 γκολ που του απομένουν για τα 100!

Γαλλία – Σισέ: Μόλις 15 μέρες πριν ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωνε πως παίζει ακόμα και τζάμπα σε ομάδα της ligue 1 προκειμένου να πετύχει ακόμα 4 γκολ για να πιάσει την κατοστάρα στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Και δεν άργησε να φτάσει πρόταση στον αλλοτε άσο του Παναθηναϊκού! Σύμφωνα με το “France Football”, ο Πεγκί Λουιντουλά, νέος αθλητικός διευθυντής της Ντιζόν, και άλλο συμπαίκτης του Τζιμπρίλ, σκέφτεται να του προσφέρει συμβόλαιο μικρής χρονικής διάρκειας. Και αυτός να κάνει την προσπάθειά του και η ομάδα να βοηθηθεί!

Το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει στη δράση και να αγωνιστεί στη Ligue 1 δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα λοιπόν! Μάλιστα στις προ λίγου καιρού δηλώσεις του, είχε κάνει… νύξη στις Νιμ και Ντιζόν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Οσο κι αν κάτι τέτοιο δεν φάνταζε ιδιαίτερα πιθανό, έγινε. Ο Λουιντουλά έχει εκφραστεί θετικά για τον 38χρονο επιθετικό στον πρόεδρο της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ και όλα είναι πλέον ανοικτά.

Γαλλία – Σισέ: Φυσική κατάσταση και οικονομικό

Διοικητικά το θέμα Σισέ δεν αποκλείεται από την Ντιζόν. Ο πρόεδρος Ντελκούρ δεν είναι αρνητικός στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με την προσωπικότητα του Σισέ. Αναμφίβολα μπορεί να. προσφέρει και  στα αποδυτήρια. Το θέμα είναι πως παραμένει ανενεργός σχεδόν δύο χρόνια. Θα πρέπει να φανεί εντός γηπέδου και σε τι κατάσταση είναι, αλλά και τι θα ισχύσει στο οικονομικό κομμάτι. Να σημιωθεί πως τελευταία ομάδα του Σισέ ήταν η ελβετική Iβερντόν που αγωνιζόταν στη Γ’ Ελβετίας. Εκεί ο Σισέ είχε 24 γκολ σε 29 αγώνες.

Δείτε ακόμη:
NBA: “Ναι” των ομάδων και προετοιμασία για το grand finale!
Μεγάλο κόλπο στο λιμάνι με επαναπατρισμό του Σλούκα
Φωνές για τις περικοπές και τα ύψη των επιχορηγήσεων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις