Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μπάσκετ: Σλούκι Λουκ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μπάσκετ: Σλούκι Λουκ!

Ολυμπιακός - Μπάσκετ: Επιστρέφει στον Πειραιά ο διεθνή Ελληνας γκαρντ με 5,5 εκατ. για τρία χρόνια - Μένει το τυπικό για να ανακοινωθεί ο παίκτης

Ολυμπιακός – Μπάσκετ: Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να επαναπατρίσει τον Κώστα Σλούκα ολοκληρώνεται με τον πλέον ευτυχή τρόπο για τον παίκτη και την ομάδα, όπως όλα δείχνουν. Οι δύο πλευρές φέρονται να τα βρήκαν ήδη για συμβόλαιο 3 ετών, με αποδοχές που αγγίζουν τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Μένει έτσι μόνο να επισημοποιηθεί ο “γάμος” και να επιστρέψει ο “Σλούκι Λουκ” στο ΣΕΦ για να συνεχίσει την καριέρα του! Ο Ολυμπιακός επίσημα το διέψευσε βέβαια, αλλά όσο δεν μένει ελεύθερος δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Διάψευση άμεση υπήρξε -για τους ίδιους λόγους προφανως- και από την πλευρά του Σλούκα.

Η συνάντηση των αφων Αγγελόπουλων με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του έγινε στην Arcadia και κρατήθηκε μυστική. Σήμερα το απόγευμα έγινε το πιο καθοριστικό ραντεβού. Η συμφωνία μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκε και απομένει πια το τυπικό κομμάτι (να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρ) για να σφραγιστεί η επιστροφή του 30χρονου γκαρντ στο λιμάνι.

Ολυμπιακός – Μπάσκετ: Ο Σλούκας 2019-20

Τα στατιστικά του Σλούκα ήταν άριστα και φέτος. Είχε 11.6 πόντους με 48%-2π., 42%-3π. και 94%-1π., αλλά και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο και 6.1 ασίστ και 15.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:03 αγώνα. Είχε, δε, συμμετοχή σε 25 αγώνες της EuroLeague τη σεζόν 2019-20.

Δείτε ακόμη:

Φωνές για τις περικοπές και τα ύψη των επιχορηγήσεων
Ανοίγει τα χαρτιά του την Τρίτη (9/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Προτεραιότητα ο Σιμάνσκι για την ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις