Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάριο Μπαλοτέλι Ινσταγκραμ: Καυστικές δηλώσεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάριο Μπαλοτέλι Ινσταγκραμ: Καυστικές δηλώσεις

Μάριο Μπαλοτέλι Ινσταγκραμ: Εξέφρασε την συμπαράστασή του στο κίνημα Black Lives Matters που επανήλθε μετά τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ.

Μάριο Μπαλοτέλι Ινσταγκραμ: Την συμπαράστασή του στο κίνημα Black Lives Matters που επανήλθε μετά τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικούς εξέφρασε ο Ιταλός επιθετικός Μάριο Μπαλοτέλι. Ο σούπερ-Μάριο του ιταλικού ποδοσφαίρου ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο να γονατίζει έχοντας υψωμένη τη γροθιά του, μια στάση που χρησιμοποιούν οι διαδηλωτές κατά της αστυνομίκης βίας.

«Πείτε όχι στο ρατσισμό», «blackpower» ήταν δύο από τα hashtag που χρησιμοποίησε ο Μπαλοτέλι. Παράλληλα, όμως, ανήρτησε στα instastories και μια δεύτερη φωτογραφία με την ατάκα «δεν έχω τίποτα με τις μαϊμούδες γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι εξυπνότερες από τους ρατσιστές».

Μάριο Μπαλοτέλι Ινσταγκραμ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαλοτέλι έχει πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς ιταλικών ομάδων με τον ίδιο αρκετές φορές να απαντά με ακραίο τρόπο. Το άθλιο πρόσωπο του ρατσισμού έκανε ξανά την εμφάνισή του στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με θύμα αυτήν τη φορά τον Μάριο Μπαλοτέλι.Ο επιθετικός της Μπρέσια άκουσε τους οπαδούς της Βερόνα να τραγουδάνε ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί, να κλοτσήσει τη μπάλα στην κερκίδα και να κάνει κίνηση, ώστε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Εκείνες τις στιγμές επικράτησε ένταση, με τον διαιτητή να εφαρμόζει το νέο πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, που προβλέπει προσωρινή διακοπή του ματς και συστάσεις από τα μεγάφωνα προς τους οπαδούς. Λίγη ώρα αργότερα το ματς συνεχίστηκε, με τον Μπαλοτέλι να συμμετέχει κανονικά και μάλιστα να σκοράρει στο 85′ μειώνοντας σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

https://www.instagram.com/p/CA5wBGkqbOH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμη

Ο θρυλικός Μέιγουεδερ θα καλύψει το κόστος της κηδείας του Τζορτζ Φλόιντ
Νέο τρομακτικό βίντεο – Αυτοκίνητο πατά αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη
Τζορτζ Φλόιντ: Ο Τραμπ βγάζει βαριά οπλισμένους στρατιώτες στον δρόμο
H Adidas έκανε retweet το μήνυμα της Nike «For Once, Don’t Do It»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις