Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κραουνάκης – Πρωτοψάλτη: Απαξιωτικές αναρτήσεις για τη “συναυλία” στο φορτηγό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κραουνάκης – Πρωτοψάλτη: Απαξιωτικές αναρτήσεις για τη “συναυλία” στο φορτηγό

Κραουνάκης - Πρωτοψάλτη: Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η χθεσινή εν κινήσει συναυλία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη «Από τον Δρόμο με αγάπη»,

Κραουνάκης – Πρωτοψάλτη: Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης για το γεγονός ότι η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε, το πρωί του Σαββάτου, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Με δύο αναρτήσεις στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης λέει ότι δεν φανταζόταν ποτέ, όταν έγραφε το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά» ότι θα το τραγουδούσαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου «με δεξιά κυβέρνηση» και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον Πρωθυπουργό και τον Δήμαρχο Αθηναίων ζητά «να πληρώσουν με το επίδομα όσου έχουν αφήσει απ΄έξω».

Παράλληλα, τονίζει ότι «δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Αλκηστη. Ο Καθένας είναι υπεύθυνος για τις Πράξεις του» και καταλήγει: «Εγώ δε θέλω το τραγούδι Μου, Στου Κούλη τα Λημέρια».

Οι αναρτήσεις του Σταμάτη Κραουνάκη

Σπόντες ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν με καυστικό τρόπο την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη που οργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Το πρωί του Σαββάτου, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό πέρασε από όλη την Αθήνα τραγουδώντας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην εποχή της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού. Πέρασε μάλιστα και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

«Την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους υπομονετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απειλούνται καθημερινά με πρόστιμα αν βγουν έξω, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε λογικό μαζί με ακόμα 50 άτομα και τον ανιψιό του να οργανώσουν “τυχαία” μία συναυλία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα έβλαπτε», προσθέτουν, «λίγος σεβασμός τόσο στις θυσίες των πολιτών όσο και στην αγωνία τους για τους δικούς τους ανθρώπους, την πανδημία και το τι τους ξημερώνει στις δουλειές τους».

Ο διάλογος Μητσοτάκη – Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου

Δείτε ακόμη

Η Μανωλίδου, η Ακρίτα και η ξεφτίλα των τρολς
Αναρτήσεις σοκ από Συριζαίο – «Ο μ@λ@κ@ς που το παίζει πρωθυπουργός»
133 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη
“Βγάλε όπλο αν έχεις α@@@” – Επίθεση σε αστυνομικούς στη Ρόδο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις