Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ηλίας Γρηγόρης – αναρτήσεις: Χυδαία επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλίας Γρηγόρης – αναρτήσεις: Χυδαία επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Ηλίας Γρηγόρης - αναρτήσεις: Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης προς την κυβέρνηση.

Ηλίας Γρηγόρης – αναρτήσεις: Με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις που παραπέμπουν σε… ποδοσφαιρική αρένα και όχι σε πολιτικό διάλογο συνοδευει την κριτική του προς τον πρωθυπουργό της χώρας στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ηλίας Γρηγόρης με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο επιτίθεται με πρωτοφανείς εκφράσεις σε βάρος του πρωθυπουργού ενώ οι  επιθέσεις του στρέφονται και σε βάρος του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με τις αναρτήσεις του αμφισβητεί τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνει η κυβέρνηση, καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει,  ενώ περιγράφει και ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ’οίκον περιορισμού που έχει παρθεί για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις του

ΝΔ: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαγράψει

Να πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ζητά, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνών κόμμα σημειώνει ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορωνοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς και καλεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στη διαγραφή του.

«Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της ‘πάνω και κάτω πλατείας’», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δείτε ακόμη

Διεγράφη από τη ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας, μετά από ανάρτηση στο Facebook
Εκτός ΝΔ ο Καρασούλας – Το σχόλιο του για τη φωτιά σε δομή στη Λέσβο
Η Μανωλίδου, η Ακρίτα και η ξεφτίλα των τρολς
133 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη
“Βγάλε όπλο αν έχεις α@@@” – Επίθεση σε αστυνομικούς στη Ρόδο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις