Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Μένουμε Σπίτι»: Σε… «γυμναστηριακό mood» η Κίτσου – Το βίντεο στο Instagram
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μένουμε Σπίτι»: Σε… «γυμναστηριακό mood» η Κίτσου – Το βίντεο στο Instagram

«Μένουμε Σπίτι»: Η Μαρία Κίτσου, η διάσημη Λενιώ από τις Αγριες Μέλισσες, μένει σπίτι όπως όλοι μας και τηρεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

«Μένουμε Σπίτι»: Μπορεί να έχουν ανασταλεί τα επεισόδια από τις «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο η αγαπημένη μας «Λενιώ» φροντίζει να μάς ενημερώνει για το πώς περνάει τις μέρες της μέσα στο σπίτι τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Η γοητευτική ηθοποιός, τις τελευταίες μέρες λοιπόν βρίσκεται σπίτι και προσπαθεί να περάσει δημιουργικά τον χρόνο της μαζί με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Μάλιστα η Μαρία Κίτσου δεν δίστασε να ανεβάσει ένα αστείο βίντεο το οποίο τραβάει το τηλεοπτικό της ήμισυ, ο Λάμπρος και στο οποίο την βλέπουμε να γυμνάζεται φορώντας φούστα και ένα ιδιαίτερο κοκκαλάκι στα μαλλιά.  «#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε. .στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες! Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε! Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ..», έγραψε η ίδια.

«Νίτσα;» – Η ανάρτηση του «δασκάλου»

Επιπλέον, λίγες μέρες πριν, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται και η Μαρία Κίτσου, ενθουσιάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές των «Άγριων Μελισσών».  Με ένα πολύ αστείο βίντεο, το οποίο έκανε τους χιλιάδες followers του Δημήτρη Γκοτσόπουλου να χαμογελάσουν, ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου μας δείχνουν πώς θα ήταν ο «Λάμπρος» και η «Ελένη», οι δύο χαρακτήρες που υποδύονται αντίστοιχα στις «Άγριες Μέλισσες», αν συνεχίσει μερικές εβδομάδες ακόμα ο εγκλεισμός στο Διαφάνι.

«Νίτσα» φωνάζει ο Γκοτσόπουλος, υποδυόμενος τον Λάμπρο και ύστερα εξηγεί: «από το Ελενίτσα». Στη συνέχεια, ζητά από την πρωταγωνίστρια να του φτιάξει καφέ! Αμέσως μετά, εμφανίζεται η Μαρία Κίτσου και συμβουλεύει «Μένουμε Σπίτι». Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, αλλά και εκατοντάδες σχόλια από θαυμαστές των ηθοποιών και της σειράς, οι οποίοι εύχονταν να τους δουν ξανά στους δέκτες τους με νέα επεισόδια.

Δείτε ακόμα

«Credits, παρακαλώ;»: Στα…. «πράσα» ο Μπεν Άφλεκ με την νέα του σύντροφο

Η Ανέτ ανακαλύπτει την αλήθεια για τον γιο της: Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

«Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της»: Η ανάρτηση της Ελένης στο «άδειο πλατό»

«Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο δεν μπορείτε»: Έξαλλη η Δαλιάνη με το σχόλιο στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις