Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στο Διαφάνι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν για ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Συγκλονισμένη, η Ανέτ, την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη, μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του γιου της με αποτέλεσμα να κορυφώνονται οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Στο Διαφάνι όλοι συνεχίζουν να αναζητούν τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών. Εξάλλου όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνισή της. Στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν για ακόμα μια φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους. Ο Νικηφόρος δεν κα­ταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα. Όμως δείχνει σιγά σιγά να τα καταφέρνει με την καρδιά της Ασημίνας, η οποία μαλακώνει αρκετά απέναντί του.

Το ίδιο βράδυ η Ανέτ θα ανακαλύ­ψει την αλήθεια που τόσο λαχταρούσε να μάθει και η οποία τώρα θα γίνει κυριολεκτικά ο εφιάλτης της. Καταρρακώνεται μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οίκογένειας που υιοθέτησε το παιδί της, αφού συνειδητοποιεί ότι το αγοράκι που έφερε στον κόσμο είναι ο Μελέτης. Από τη μία της φαίνεται αδιανόητο το παιχνίδι που έπαιξε ο αδελφός της, από την άλλη ποτέ δεν ενέκρινε τον Μελέτη ως χαρακτήρα και τώρα μαθαίνει ότι είναι παιδί της. Και το χειρότερο, μπλέχτηκε ερωτικά με την ίδια του την ξαδέλφη.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη, για τις υποψίες του Μελέτη

Ενώ ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό, πιάνεται «στη φάκα» από τον Προύσαλη… Ωστόσο ο έλεγχος στο φορτηγό των Σε­βαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον ενωμοτάρχη στα όρια του. Η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη, προσπαθώντας να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της. Ο Νικηφόρος, συνεχίζοντας την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του, επι­χειρεί και πάλι να πείσει τον Θε­οτόκη να του δώσει την επίμαχη έκθεση που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα. Παράλ­ληλα, η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειες του άντρα της και τις αναγνωρίζει.

Στο μεταξύ, ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν το διαζύγιο τους. Εκείνη όμως, αν και έκανε κρυφά σχέση με τον Βασταρδή, τώρα αρνείται πεισματικά να χωρίσει τον άντρα της. Ο πληγωμένος εγωισμός της αλλά και η βαθιά αγάπη που την ένωνε κάποτε μαζί του δεν την αφήνουν να σκεφτεί καθαρά. Ωστόσο ο Λάμπρος φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο, παρά τις αντιρρήσεις της.

Δείτε ακόμα

«Θόλωσε και σκότωσε τον εραστή του»: Ο «Κλεομένης» από τις Μέλισσες σε… αποκαλύψεις

“Γι’ αυτόν τον ρατσισμό μιλάω αγαπητέ” – Επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα

Διευκρινίσεις Χαρδαλιά για την μετακίνηση επαγγελματιών και οδηγών ΙΧΕ

Ανησυχία στην Κίνα για δεύτερο κύμα – Κρούσμα στην Ουχάν μετά από 5 ημέρες «καθαρή»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις