Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Μένουμε Σπίτι»: Η ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη στο Instagram με τον καφέ στο χέρι
LIFESTYLE

«Μένουμε Σπίτι»: Η ανάρτηση της Αγγελικής Δαλιάνη στο Instagram με τον καφέ στο χέρι

«Μένουμε Σπίτι»: Ξέσπασε η ηθοποιός στο Instagram και απάντησε σε όσους την κατέκριναν επειδή παρήγγειλε καφέ με delivery.

«Μένουμε Σπίτι»: Μια φωτογραφία με ένα καφέ στο χέρι ήταν αρκετό… Η Αγγελική Δαλιάνη ακολουθεί και αυτή πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και μένει σπίτι. Μια ανάρτησή της όμως προκάλεσε αρνητικά σχόλια και ο λόγος ήταν επειδή παρήγγειλε καφέ με delivery. Followers την κατηγόρησαν ότι με αυτό τον τρόπο βάζει σε κίνδυνο λόγω του κορωνοϊού τον υπάλληλο που φέρνει τον καφέ.

Η ίδια απάντησε: «Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας δεν μπορείτε!!!! Υπάρχουν άνθρωποι αυτές τις μέρες που για διάφορους πολύ σημαντικούς λόγους, που ίσως εσύ μάλλον με το φτωχό σου το μυαλό να μην μπορείς να καταλάβεις, πρέπει να δουλέψουν… Καλό είναι, λοιπόν, τηρώντας τις προφυλάξεις όπως είπα, να τους στηρίξουμε…».

 

Η ανάρτηση της Δαλιάνη στο Instagram
Η απάντηση – «φωτιά»

Το αστείο βίντεο του Μάνου Παπαγιάννη με τον γιο του, Νικήτα

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάνος Παπαγιάννης με πρωταγωνιστή τον γιο του, Νικήτα, και τον… Σπύρο Μπιμπίλα. Ο μικρός ζητά διακαώς από τους γονείς του την πιπίλα του και ο πλακατζής Μάνος τον πειράζει, κάνοντας πως ακούει “Μπιμπίλας” αντί γι΄αυτό που λέει.

“Τον Μπιμπίλα θέλεις; Να τον πάρουμε τηλέφωνο”; “Πιπίλα, πιπίλα θέλω. Όχι τον Μπιμπίλα”, ακούγεται να διαμαρτύρεται ο Νικήτας. Ωστόσο, ο μπαμπάς του συνέχισε την πλάκα με αποτέλεσμα να βγάλει από τα ρούχα του τον γιο του και να αρχίσει τα ουρλιαχτά. “Ευκαιρία για μια κουβέντα με νόημα”, έγραψε κάτω από το βίντεο.

Δείτε ακόμα

MasterChef: «Αυτά δεν γουστάρω εγώ, το καρναβάλι συνεχίζεται» – Άγριος καβγάς παικτών

“Έμεινα και πάλι άνεργη” – Δημόσια συγγνώμη από την Μαίρη Μηλιαρέση για τη διαφήμιση

“Γι’ αυτόν τον ρατσισμό μιλάω αγαπητέ” – Επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα

Διευκρινίσεις Χαρδαλιά για την μετακίνηση επαγγελματιών και οδηγών ΙΧΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις