Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αργύρης Πανταζάρας: Το «όχι» στις Άγριες Μέλισσες και η ερώτηση για την Έλλη Τρίγγου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αργύρης Πανταζάρας: Το «όχι» στις Άγριες Μέλισσες και η ερώτηση για την Έλλη Τρίγγου

Αργύρης Πανταζάρας: Ο Αργύρης Πανταζάρας εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Αργύρης Πανταζάρας: Καλεσμένος στην εκπομπή  του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/3) ο δημοφιλής ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, έχει κερδίσει το βραβείο Χορν το 2016 και φέτος τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του «Θέμη» στην επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι». Στην πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Αργύρης Πανταζάρας εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Πολλές φορές τις δουλειές τις κλείνουμε σε σχέση με το χρόνο, σε σχέση με κάποιες συμφωνίες. Ανωτέρα βία, δηλαδή, είναι ο χρόνος. Μετά είναι αν τα βρίσκουμε και μετά είναι αν θα το κάνουμε. Το Κόκκινο Ποτάμι προέκυψε πολύ νωρίτερα και με γοήτευσε τόσο πολύ γιατί ακολουθούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν ακολουθούμε μια πλοκή, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση ιστορική. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς τα ζυγίζω, έχει να κάνει ότι είναι διαφορετική η δουλειά η μία από την άλλη, αλλά είχαμε ήδη αρχίσει γυρίσματα και είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και συντελεστές από ‘δω. Γι’ αυτό και συνεχίζανε οι συζητήσεις. Δεν μιλήσαμε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνω σε σημείο ποτέ αν δεν περάσουμε το πρώτο στάδιο», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Αργύρης Πανταζάρας: Το Κόκκινο ποτάμι & οι Άγριες Μέλισσες

Αργύρης Πανταζάρας: Η «αναμέτρηση» με τις Μύγες

Όταν οι “Μύγες” ανέκριναν τον ηθοποιό, τον έφεραν σε δύσκολη θέση ρωτώντας τον με ποια ηθοποιό θα προτιμούσε να γυρίσει ερωτική σκηνή: Με την Πένυ Αγοραστού με την οποία φημολογείται πώς είναι ζευγάρι ενώ εκείνος το αρνείται ή με την Έλλη Τρίγγου; Εκείνος απάντησε λακωνικά: “Ότι λέει το συμβόλαιο…”.

Αργύρης Πανταζάρας: Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή
Δείτε ακόμα

Το πρώην ζευγάρι σε καυτά φιλιά για χάρη παράστασης

Ο έρωτας του πρωταγωνιστή από το « Κόκκινο Ποτάμι» με την ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις