Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Καρναβάλια 2020: Βασίλης Ζούλιας και Χριστίνα Πολίτη σε πάρτι μασκέ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καρναβάλια 2020: Βασίλης Ζούλιας και Χριστίνα Πολίτη σε πάρτι μασκέ

Καρναβάλια 2020: Η Χριστίνα Πολίτη δεν παρέλειψε να συμπληρώσει στα σχόλια, ότι το καρναβαλικό look συμπλήρωσε με ένα κολιέ του οίκου Dior.

Καρναβάλια 2020: Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου τον βλέπουμε με τη Χριστίνα Πολίτη να διασκεδάζουν σε πάρτι μασκέ. Ύστερα από την ανακοίνωση ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν σε όλη τη χώρα λόγω του κορωνοΐού, ο Βασίλης Ζούλιας ανέβασε μια φωτογραφία από το κάποιο μασκέ πάρτι από το παρελθόν, όπου διασκεδάζει με την πολύ καλή του φίλη, Χριστίνα Πολίτη.

«Τι εννοείς ότι δε θα υπάρξουν καρναβαλικά πάρτι; Στις παλιές, ξεχασμένες εποχές που διοργανώναμε καρναβαλικά πάρτι, ήμασταν πολύ καλοί στο μασκάρεμα με την πολύ αγαπημένη μου φίλη από τα παλιά, Χριστίνα Πολίτη» γράφει μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής και αναφέρει ότι η γνωστή κοσμικογράφος φορά ένα βελούδινο φόρεμα της Λητώς Κατακουζηνού και ένα καπέλο φτιαγμένο από τον ίδιο τον Τσαρούχη.

Η Χριστίνα Πολίτη δεν παρέλειψε να συμπληρώσει στα σχόλια, ότι το καρναβαλικό look συμπλήρωσε με ένα κολιέ του οίκου Dior. Όπως διαβάσαμε στο cosmopoliti.com, το πάρτι έγινε το 2000 από τους Κώστα και Χριστιάνα Καίσαρη. Ο Βασίλης Ζούλιας φορά μια χρυσή μάσκα και μια κομψότατη, μαύρη στολή. Νοσταλγός της εποχής, ταξίδεψε τους followers του κάμποσα χρόνια πριν!

Δείτε ακόμη

Το υπέροχο throwback της Βικτόρια – Πριν πολλά χρόνια, “ορμάει” στον Μπέκαμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις