Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπέκαμ Ινσταγκραμ: Το υπέροχο throwback της Βικτόρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπέκαμ Ινσταγκραμ: Το υπέροχο throwback της Βικτόρια

Μπέκαμ Ινσταγκραμ: Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται ότι έζησε έναν κεραυνοβόλο έρωτα και η φλόγα ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ.

Μπέκαμ Ινσταγκραμ: O Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτώρια Μπέκαμ είναι από τα πιο λαμπερά ζευγάρια τoυ Χόλιγουντ. Οι παπαράτσι και τα media τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Η σχέση τους έγινε γνωστή από την πρώτη στιγμή, όταν εκείνη ήταν τραγουδίστρια στο συγκρότημα Spice Girls και εκείνος επιτυχημένος ποδοσφαιριστής. Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται ότι έζησε έναν κεραυνοβόλο έρωτα και η φλόγα ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ, γεγονός που αποδεικνύεται στις επίσημες εμφανίσεις τους, στα social media όπου δημοσιεύουν στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή αλλά και στις δηλώσεις τους, από τον πρώτο ακόμα καιρό της γνωριμίας τους.

Και αυτό το θυμήθηκε η ίδια η Βικτώρια Μπέκαμ, δημοσιεύοντας ένα throwback video στο λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο μια δημοσιογράφος ρωτά τον Ντέιβιντ Μπεκαμ τι είναι εκείνο που αγαπά περισσότερο στη γυναίκα του. « Τι σε έκανε να ερωτευτείς τη Βικτώρια;», ακούγεται να λέει μια φωνή. O Ντέιβιντ Μπεκαμ τότε απαντά χαμογελώντας γλυκά: « Δεν μπορούσα να εντοπίσω ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ήταν τα πάντα, έχει όλο το πακέτο. Απλά την ερωτεύτηκα.»

Η Βικτώρια έγραψε στη λεζάντα «Πόσο γλυκό! Σε αγαπώ Ντέιβιντ Μπέκαμ ».

View this post on Instagram

So sweet! I love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις