Η συγκινητική ανακοίνωση ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας
Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της βιώνει η Άμπερ Χερντ, καθώς έγινε μητέρα διδύμων, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή 11 Μαΐου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.
Η Ζιζέλ Μπούντχεν δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον τριών μηνών γιο της
Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τα νεογέννητα, εκφράζοντας τη συγκίνησή της και δηλώνοντας ότι πλέον έχει αποκτήσει την οικογένεια που ονειρευόταν. «Η Ημέρα της Μητέρας το 2025 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Φέτος, γιορτάζω την ολοκλήρωση της οικογένειας που προσπαθούσα να δημιουργήσω εδώ και χρόνια. Σήμερα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι καλωσόρισα δίδυμα στη “συμμορία Χερντ”», έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της.
Η Χερντ είχε ήδη αποκτήσει το πρώτο της παιδί, μια κόρη, τον Απρίλιο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής, είχε αποκαλύψει το νέο μέλος της οικογένειας με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα πως ήθελα να γίνω μητέρα. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους.»
