Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Έμιλι Ραταϊκόφσκι σύντροφος: Τρυφερές στιγμές με Γάλλο ηθοποιό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι σύντροφος: Τρυφερές στιγμές με Γάλλο ηθοποιό

Έμιλι Ραταϊκόφσκι σύντροφος: Το 32χρονο μοντέλο εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με τον 27χρονο σύντροφό της σε δρόμο του Παρισιού

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εθεάθη να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Γάλλο ηθοποιό και κωμικό Στεφάν Μπακ, σε δρόμο του Παρισιού την Τρίτη 24 Οκτωβρίου. Το 32χρονο σούπερ μόντελ έχει βγει με διάσημους άντρες όπως ο Έρικ Άντρε, ο DJ Orazio Rispo και ο Χάρι Στάιλς, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπερ-Μακλάρντ το 2022. Η Ραταϊκόφσκι και ο 27χρονος Γάλλος δεν δίστασαν να εκφράσουν τον έρωτά τους δημόσια παρά το γεγονός ότι τους παρακολουθούσαν παπαράτσι. Το νέο ζευγάρι εθεάθη να κοιτάζεται στα μάτια και να φιλιέται, ενώ απολάμβαναν το κρασί τους. Ο Μπακ, ο οποίος κάπνιζε παράλληλα, πήρε στην αγκαλιά του σε ένα σημείο το διάσημο μοντέλο.

Ο Μπακ έγινε διάσημος το 2012 σε ηλικία 16 ετών ως «ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας» χάρη στα stand-up προγράμματά του σε μικρά κλαμπ στο Παρίσι, όπως το «Le Palace» και το «Théâtre Trévise». Ο Γαλλο-Κονγκολέζος σταρ αποβλήθηκε από το λύκειο το 2011 και αργότερα έλαβε άδεια από το γαλλικό Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων να αρχίσει να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών, γεγονός που οδήγησε στην καριέρα του ως κωμικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις