Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντζελίνα Τζολί για την οικογένειά της μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ: «Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί για την οικογένειά της μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ: «Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας»

«Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο, δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία» εξήγησε η σταρ

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία δεν δίστασε να αναφερθεί ακόμα και στις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής της. Η Χολιγουντιανή σταρ μίλησε στη Vogue και αναφέρθηκε στο ταραχώδες διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, καθώς και όσα ακολούθησαν μετά από αυτό. «Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδια ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε αρχικά. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αν δεν ήταν τα παιδιά της, ίσως να είχαν αλλάξει πολλά για εκείνη, ειδικά μετά το διαζύγιο από τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ.

«Νομίζω ότι πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί “θέλω” να είναι», παραδέχτηκε. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2016. Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, τους Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σίλο, Βίβιεν και Νοξ. Ακόμα και χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως τόσο εκείνη, όσο κι η οικογένειά της δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους. «Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι, στα 48 μου. Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία», εξήγησε.

Στη συνέχεια, χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες, ανέφερε πως η ζωή είναι δύσκολη τα τελευταία χρόνια, για όλη την οικογένεια. «Έχουμε πολλές θεραπείες να κάνουμε, ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας», σημείωσε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις