Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πρίγκιπας Ουίλιαμ – πρώην σύντροφος: Πήγε σε γάμο χωρίς την Κέιτ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – πρώην σύντροφος: Πήγε σε γάμο χωρίς την Κέιτ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - πρώην σύντροφος: Φαίνεται ότι η νυν σύζυγος του Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, δεν παρευρέθηκε στο γάμο μαζί του

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Ρόουζ Φάρκχαρ αποδεικνύουν πως μπορεί να υπάρξει φιλία μετά από μία σχέση. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρευρέθηκε στον γάμο της πρώτης σοβαρής του σχέσης στο Γκλόστερσαϊρ το Σάββατο  και χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Ο 40χρονος Ουίλιαμ έδειχνε κομψός μέσα σε ένα αριστοκρατικό μαύρο σμόκιν με παπιγιόν. Ήταν ένας από τους πολλούς καλεσμένους που παρακολούθησαν την 39χρονη πρώην του, με την οποία έβγαινε την περίοδο του 2000, να λέει το «ναι» στον Τζορτζ Γκέμελ.

Πώς γνωρίστηκαν

Ο Ουίλιαμ και η Φάρκχαρ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Beaufort Polo Club όταν ο Ουίλιαμ ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του στο διάσημο κολέγιο Eton. Κάποτε φημολογείται ότι τους έπιασαν επ’αυτοφώρω σε ερωτικές σκηνές σε ένα χωράφι, σύμφωνα με την Daily Mail. Μετά το σύντομο ειδύλλιό τους, η Φάρκχαρ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει υποκριτική και το 2016 εμφανίστηκε στο βρετανικό «The Voice». Φαίνεται ότι η νυν σύζυγος του Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, δεν παρευρέθηκε στο γάμο μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις