Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Η ηθοποιός τα βάζει με την ασφαλιστική
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Η ηθοποιός τα βάζει με την ασφαλιστική

Αμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Απαιτεί να πληρώσει αυτή τα 8,3 εκατ. $ στον Τζόνι Ντεπ

Η Αμπερ Χερντ ψάχνει να βρει πώς θα εξασφαλίσει τα λεφτά για την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ και τώρα στρέφεται ακόμη και κατά της ασφαλιστικής της εταιρίας. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό της αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, υποστηρίζοντας πως η ασφαλιστική είναι αυτή που θα έπρεπε να καλύψει την αποζημίωση ύψους 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τζόνι Ντεπ. Η Αμπερ Χερντ είχε συνάψει συμβόλαιο αστικής ευθύνης ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να την προστατεύσει από αξιώσεις για δυσφήμιση. Αλλά η ασφαλιστική εταιρεία υποστήριξε πως επειδή οι ένορκοι έκριναν ότι η Άμπερ διέπραξε εκούσιο παράπτωμα στους ισχυρισμούς του Τζόνι Ντεπ, δεν χρειάζεται να εκπληρώσει το συμβόλαιο σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνιας.

Τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ δείχνουν ότι η Χερντ υποστηρίζει το αντίθετο, ισχυριζόμενη πως έκλεισε μια «άνευ όρων συμφωνία» που την προστατεύει ό,τι κι αν συμβεί. Στην ανταγωγή της λοιπόν, η Άμπερ Χερντ κατηγόρησε την New York Marine and General Insurance πως προσπάθησε να γυρίσει την πλάτη της στη συμφωνία τους, λέγοντας ότι επρόκειτο για «παραβίαση του συμβολαίου».

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός προσέλαβε πρόσφατα τον δικηγόρο Κερκ Πάσικ για να την εκπροσωπεί, με τον Τζόνι Ντεπ από την πλευρά του να ασκεί έφεση κατά της δικαστικής απόφασης και την καταβολή αποζημίωσης 2 εκατομμυρίων δολαρίων στην Χερντ, υποστηρίζοντας πως η ετυμηγορία ήταν λανθασμένη και θα έπρεπε να ανατραπεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις